În ce hal se asfaltează în România! A smuls cu mâinile goale bucăți dintr-un drum județean

Ultima actualizare:

    Așa se reabilitează drumurile în România!Foto: captură video TVR
Așa se reabilitează drumurile în România!Foto: captură video TVR

Bun venit în România! Bălegar peste care s-a aruncat bitum și asfalt turnat după ploaie direct pe pământ, fără nicio altă lucrare făcută în prealabil. Așa se reabilitează drumul județean 248, care face legătura între Municipiul Iași și comunele Voinești și Țibănești. 7.276.000 de lei costă aceste lucrări.

La Iași, se joacă de-a asfaltarea! Lucrările sunt finanțate de autoritățile județene, sub îndrumarea unui diriginte de șantier. Președintele Cosniliului Județean Maricel Popa a sistat lucrărilor și a cerut constructorului să refacă drumul.

Reabilitarea drumului județean pare o glumă, dar este purul adevăr. Oricine vrea, poate rupe fără probleme bucăți din strada reabilitată. Drumul are o lungime de 18 kilometri, iar lucrările de reabilitare au început săptămâna trecută, potrivit TVR Iași. În urma unei vizite de lucru, Maricel Popa a constatat că drumul este asfaltat în bătaie de joc. Mai mult, a observat că pe unele porțiuni grosimea stratului de asfalt era cu doi centimetri mai mică.

„Vrem lucrări de calitate și vrem să se respecte procedurile tehnice. În primul rând, s-a pus bitum, s-a asfaltat pe noroi și balegă, ceea ce nu mi se pare normal”, a declarat Popa, pentru TVR. 

Dirigintele de șantier spune că nu a verificat lucrările pentru că nu a avut timp. Conducerea companiei de construcții recunoaște că în unele locuri a fost prost executată. Beneficiarul drumului este Consiliul Județean Iași pentru că stratul de asfalt este mai mic cu 2 cm decât prevede proiectul, Maricel Popa susține că va da în judecată constructorului, 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net