Ce glume pe el! Cum i-a ironizat pe Băsescu și pe Tăriceanu un fost primar liberal

Ultima actualizare:

    Vasile Tofan i-a surprins pe colegii liberali cu momentul său umoristic (Foto: captură youtube)
Vasile Tofan i-a surprins pe colegii liberali cu momentul său umoristic (Foto: captură youtube)

Un fost primar al municipiului Fălticeni are toate șansele de a face carieră în stand-up comedy, după ce și-a uimit colegii de partid cu perorația sa la un eveniment politic. Vasile Tofan a ironizat propria istorie a partidului, dar și personaje emblematice din PNL și din vechea alianță „Dreptate și Adevăr”. Iată ce a zis de Băsescu, Tăriceanu și Raluca Turcan.

Moment amuzant gustat din plin, sâmbătă, de toată suflarea liberală din Suceava, cu ocazia alegerilor organizate în interiorul partidului. Fostul edil al municipiului Fălticeni, Vasile Tofan, a oferit un număr inegalabil de stand-up comedy, în care a ironizat propriul partid și pe conducătorii săi. Călin Popescu Tăriceanu a fost numit „expert în matrimoniale”, Raluca Turcan – „fată finuță, damă de salon”. Fostul primar din Fălticeni a smuls ropote de aplauze din partea colegilor cu discursul său demn de Ion Creangă. Iată mai jos un filmuleț, căci vorba scrisă e de prisos.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net