Ce bine-i merge fostei neveste a lui Relu Fenechiu!

Ultima actualizare:

    Relu Fenechiu şi Liliana au fost căsătoriţi 12 ani
Relu Fenechiu şi Liliana au fost căsătoriţi 12 ani

Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor şi controversat om de afaceri, a devenit cunoscut şi prin prisma vieţii lui amoroase. A fost însurat de trei ori, iar cea de-a doua nevastă a fost o splendoare de femeie. Fost manechin în vremea lui Ceauşescu, Liliana arată bine şi acum, la 47 de ani.

Din multitudinea de vedete şi designeri prezenţi luni seara, la cea de-a 18-a ediţie a evenimentului de modă ”Soirees de la mode by Alin Gălăţescu”, dedicat Reginei Maria, s-a remarcat de la distanţă o femeie extrem de cochetă şi de frumoasă. Îmbrăcată elegant şi scump, cu un trup fără de cusur, chip senin machiat discret şi cu părul coafat în coc, doamna în vârstă de 47 de ani a atras atenţia tuturor.Puţină lume a recunoscut-o pe Liliana, fosta nevastă a lui Releu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor în perioada 2012-2013. Despre Liliana Fenechiu se ştie faptul că a fost model în epoca ceauşistă şi unul dintre manechinele preferate ale Irinei Schrotter, prezentând cu succes creaţiile “Nanette” şi “Casa Wanda”.

Şi nu doar frumoasă, ci şi deşteaptă pentru că este absolventă a două facultăţi. În 1993, s-a căsătorit cu Relu Fenechiu, iar în ziua în care trebuia să aniverseze 12 ani de căsnicie, Liliana a intentat acţiunea de divorţ.În 16 ianuarie 2006 s-a pronunţat  divorţul, iar ea a rămas cu băiatul lor, Andrei, acum în vârstă de 23 de ani, dar şi cu o maşină de lux şi două apartamente.De-atunci şi până în prezent, frumoasa doamnă s-a ocupat de afaceri în domeniul modei. Deţine brandul de haine “Montiago” şi este o prezenţă constantă la evenimentele de gen.


    Liliana Fenechiu (47 de ani) a făcut furori luni la un eveniment de modă dedicat Reginei Maria
Liliana Fenechiu (47 de ani) a făcut furori luni la un eveniment de modă dedicat Reginei Maria

Fostul ministru Fenechiu a făcut trei ani de pușcărie

Relu Fenechiu a fost încarcerat pe 30 ianuarie 2014, când Curtea Supremă l-a condamnat definitiv la 5 ani de închisoare, într-unul dintre cele mai cunoscute dosare.Fostul ministru al Transporturilor a fost condamnat definitiv în dosarul „Transformatorul” în ianuarie 2014, fiind acuzat că, prin firmele sale, a vândut transformatoare şi întrerupătoare uzate şi vechi la preţuri de produse noi către Sucursala de Întreţinere şi Servicii Energetice Electrice Moldova, cu complicitatea fostei conduceri a instituţiei.

Prejudiciul s-a ridicat la peste 5,5 milioane de lei şi nu a fost recuperat nici până în prezent. Fenechiu a fost eliberat pe 7 august 2017, după ce a executat 3 ani, 6 luni şi 8 zile din pedeapsă. Averea sa a fost pusă la adăpost de cea de-a treia soţie, Mariana Ivan, care a cerut partaj în momentul în care s-a stabilit sechestrul.Relu Fenechiu şi cântăreaţa de muzică populară Mariana Ivan s-au căsătorit pe 5 octombrie 2007, la un an de la divorţul de Liliana. Ei au făcut nuntă la un castel din apropierea Vienei. Invitaţii au venit cu avionul, iar costumul şi rochia au fost cumpărate de la Paris.


    S-a însurat a treia oară cu Mariana Ivan, cântăreaţă de muzică populară
S-a însurat a treia oară cu Mariana Ivan, cântăreaţă de muzică populară

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net