Ce au pățit angajații de la Permise că l-au băgat în față pe Șova

Ultima actualizare:

    Dan Șova a crezut că ochelarii de soare îl vor salva de privirile indiscrete
Dan Șova a crezut că ochelarii de soare îl vor salva de privirile indiscrete

Dan Șova a fentat coada de la Permise, însă, cei care l-au ajutat au fost sancționați. Iată ce a a stabilit comisia disciplinară în cazul lor!

S-a îmbrăcat sport și și-a pus ochelari de soare. A crezut că astfel camuflat, ”fraierii” care așteptau la coadă în fața ghișeului nu-l vor recunoaște.

Iată, însă, că Dan Șova a avut ghinionul să fie remarcat de un parlamentar USR, care imediat a scos telefonul din buzunar și l-a fotografiat. O dată când ieșea din birou și a doua oară când le strângea mâna în curte băieților care l-au ajutat.

Pozele au apărut în presă și de aici a pornit și cercetarea disciplinară împotriva angajaților.

Au primit mustrare scrisă și salariul le-a fost redus

”În urma aspectelor semnalate în data de 6.04.2017, referitoare la activitatea de preschimbare a permiselor de conducere de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului jud. Ilfov, la nivelul unităţii noastre s-a declanşat o procedură de verificare. Comisia de cercetare a stabilit că faptele a doi lucrători implicaţi constituie abateri disciplinare, aceștia fiind sacționați, conform prevederilor legale, cu mustrare scrisă, respectiv reducerea salariului de bază pe o durată de 2 luni cu 5%”, au naunțat reprezentanții instituției.

Nu este prima dată au loc astfel de derapaje la Permise. Și Călin Popescu Tăriceanu a fost ajutat să intre în fața tuturor ca să-și preschimbe carnetul de conducere.

Acest lucru s-a petrecut în august 2016, când în plin soare așteptau la coada ce înconjura clădirea peste 1.000 de oameni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net