Caz incredibil! Fată de 16 ani, gravidă în 19 săptămâni, deşi e virgină

Ultima actualizare:

    Fata este biologic virgină, deşi a întreţinut relaţii sexualeFoto: Click!
Fata este biologic virgină, deşi a întreţinut relaţii sexualeFoto: Click!

O fată de 16 ani din nordul Moldovei este gravidă în 19 săptămâni, dar medicii susţin că minora este virgină. Însă oamenii legii spun că că nu e vorba de vreo minune, dar nici de o faptă penală: cazul medical nu este unul nemaîntâlnit, iar fata a făcut sex de bună voie cu un tânăr.

Fata, care provine dintr-o comună de lângă Dorohoi, este însărcinată, deşi medicii care au examinat-o au declarat că ea este încă virgină. Se pare însă că minora a întreţinut totuşi relaţii sexuale: pur şi simplu nu există leziuni datorate actului sexual, potrivit botosaneanul.ro.

"Sunt frecvente astfel de cazuri mai ales în ultima perioadă. Fetele prezintă un himen complezent și practic la un control de specialitate nu se poate evidenția actul sexual. Cu alte cuvinte himenul este foarte elastic”, este explicația unui obstretician din Dorohoi.

Fata a avut relaţii intime cu un tânăr de 24 de ani din aceeaşi comună, de bună voie, aşa că poliţia nu poate face nimic. Ea a ţinut totul secret până când sarcina nu a mai putut fi ascunsă. Deşi părinţii au făcut plângere, poliţia susţine că nu poate face nimic, pentru că fata era la vârsta legală când a făcut sex şi pentru că relaţiile intime au fost întreţinute de comun acord. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net