În cavoul de 100.000 € al lui Urdăreanu se intră cu cartelă

Ultima actualizare:

    Locul de veci e o adevărată fortăreaţă. Se intră doar pe bază de card de accesFoto: Florin Şuler
Locul de veci e o adevărată fortăreaţă. Se intră doar pe bază de card de accesFoto: Florin Şuler

Când ai bani de-i întorci cu lopata şi duci o viaţă îndestulată îţi permiţi să faci şi aroganţe. Este cazul miliardarului Tiberiu Urdăreanu, care vrea să-şi doarmă somnul de veci într-un loc luxos. Aşa că şi-a tras un cavou de 100.000 de euro.

Tiberiu Urdăreanu (62 de ani) s-a pregătit şi pentru ultimul lui rol pe scena publică. Nu s-a zgârcit deloc şi şi-a ridicat un adevărat mausoleu, pe care l-a amenajat după bunul plac. Nu s-a uitat la bani, astfel că în Cimitirul Bellu, din Capitală, tronează de câţiva ani cavoul familiei sale, de departe cel mai spectaculos. Este impunător, construit din marmură neagră şi nu te poţi apropia de el. În faţă are o portiţă încuiată cu lacăt, iar dacă eşti curios şi vrei să o sari, imediat va fi alertată paza. Cavoul are un sistem de alarmă pe senzori de mişcare. Nici uşa nu se deschide oricum, ci doar cu o cartelă de acces. Angajaţii cimitirului ne-au mărturisit faptul că această construcţie funerară este dotată cu lift, aer condiţionat şi are patru niveluri sub pământ. În plus, o persoană care se ocupă de ridicarea cavourilor ne-a spus că impresionantul loc de veci ajunge la 100.000 de euro, bani mulţi pentru care un român plăteşte credite o viaţă ca să-şi ia o casă. La intrare, deasupra uşii, stau cioplite cuvintele ”Sic transit gloria mundi”, care în  latină înseamnă ”Aşa trece gloria lumii”, iar în holul din interior a fost împodobit un brad. 

E arestat la domiciliu

Tiberiu Urdăreanu este patronul grupui de firme UTI şi are afaceri  în domeniul IT, managementul securităţii şi inginerie. Potrivit revistelor financiare, bărbatul are o avere de 180 de milioane de euro. În octombrie, acesta a fost arestat la dimiciliu pentru că a dat şpagă 10% ca să primească de la primarul Iaşiului un contract de 70 de milioane de lei.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net