Cauza morţii pilotului avionului prăbuşit la Brăila. Au sosit rezultatele necropsiei

Ultima actualizare:

    Pilotul avionului prăbuşit în Brăila a murit
Pilotul avionului prăbuşit în Brăila a murit

Moartea pilotului avionului utilitar care s-a prăbuşit, sâmbătă, în judeţul Brăila a fost una violentă şi a fost cauzată de un şoc traumatic şi hemoragic. Asta au concluzionat medicii legişti, în urma efectuării necropsiei.

“Moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic, consecutiv unui politraumatism cu numeroase fracturi şi contuzii ale organelor interne, în cadrul unui accident aviatic”, a declarat, luni, medicul legist şef Gina Ilie din cadrul Serviciului de Medicină Legală Brăila, scrie Mediafax.

Avionul utilitar s-a prăbuşit, sâmbătă dimineaţă, în comuna Stăncuța, județul Brăila, iar la scurt timp pilotul şi copilotul au fost preluați cu două ambulanțe, fiind transportați, în stare stabilă, la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brăila.

Pilotul, în vârstă de 59 ani, avea politraumatisme, iar copilotul, în vârstă de 59 de ani, a suferit traumatisme la torace și la piciorul stâng, care nu îi pun viața în pericol, se preciza într-un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne.

Ulterior, medicii de la Spitalul Judeţean din Brăila au decis transferarea pilotului la Spitalul Floreasca din Capitală, iar pentru preluarea acestuia a fost trimis un elicopter al MAI, însă bărbatul a suferit un stop cardio-respirator. Echipajul medical care trebuia să îl aducă la spitalul din Capitală a încercat resuscitarea pilotului, însă fără rezultat, preciza secretarul de stat Raed Arafat.

Copilotul avionului utilitar a rămas internat la Spitalul Judeţean din Brăila.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net