Câtă cruzime! Câine aproape tăiat în două cu o sabie, în Brăila

Ultima actualizare:

    Căţeluşa va rămâne paralizată dacă va supravieţui
Căţeluşa va rămâne paralizată dacă va supravieţui

O căţeluşă maidaneză de aproape doi ani a fost lovită cu o cruzime de nedescris cu ceea ce par a fi o sabie şi o macetă. Spatele animalului a fost secţionat în urma atacului. Ea a zăcut în stradă timp de două zile, până cineva a chemat medicii veterinari.

Căţeluşa, care a fost atacată pe străzile oraşului Brăila, a fost salvată de medici de abia vineri (28 octombrie), după ce stat două zile pe străzi, rănită fiind. Cineva a chemat într-un final Direcţia Sanitar Veterinară, apoi a luat animalul şi l-a dus la un centru al Asociaţiei Dog Rescue, care zilele acestea derulează o campanie de sterilizare a câinilor fără stăpân din Brăila, notează adevarul.ro.

"Este într-o stare critică, are secţionată coloana şi măduva, o să-l trimitem astăzi (nr. vineri) la Bucureşti o să i se facă radiografie, investigaţii şi cel mai probabil o să existe o intervenţie chirurgicală zilele următoare, acum este pe antibiotic intravenos", a declarat medicul Rudi Hofman, din cadrul asociaţiei Dog Rescue.

Medicii spun că animalul va rămâne paralizat dacă va supravieţui.

Direcţia Sanitar Veterinară şi Poliţia Brăila au început o anchetă pentru a găsi autorul acestei fapte. El riscă o pedeapsa între 6 luni şi 3 ani de închisoare. Preşedintele Federaţiei pentru Protecţia Animalelor şi Mediului, Mircea Şerbănoiu, spune că va înainta o plângere penală, pentru a fi sigur că ancheta nu va fi abandonată pe parcurs. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Amza Pellea jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
rsz delta dunarii jpg
autobuz stb 336 foto shutterstock
ASPA Arena 26 0 jpg
Kate Middleton jpg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
galionul San Jose, captură video
image
actualitate.net
image
actualitate.net