Cât mai câștigă un casier la supermarket (P)

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lanțul de magazine Kaufland deschide o mulțime de locuri de muncă. Se fac angajări în această perioadă în magazinele din întreaga țară, iar în 2017 compania a anunțat peste 600 de locuri de muncă noi.

Începând cu 1 martie, un casier sau un lucrător comercial din magazinele Kaufland va avea, pentru început, un salariu brut de 2.000 de lei cu tichete de masă incluse, însă poate ajunge la 3.800 de lei brut, în funcție de vechime și de numărul de ore lucrate.

"În Kaufland există trei grile salariale iar după fiecare an în companie salariul poate creşte, în funcţie de vechime. Mai mult, pentru pontare, în magazine şi în cele două centre logistice, se foloseşte un sistem electronic, pentru ca fiecare minut să fie calculat şi plătit în consecinţă“, declară Estera Anghelescu - Recruiting, Engagement & Employer Branding Director, Kaufland România.

În plus, angajații Kaufland se bucură de o serie de beneficii precum: ajutoare în bani și zile libere plătite pentru diverse evenimente din viața angajatului, asigurări medicale și de viață, discount-uri în cadrul programelor desfășurate cu partenerii agreați (servicii bancare, servicii turistice, servicii de relaxare și petrecere a timpului liber, diverse reduceri la achiziționarea de produse de bricolaj etc). De asemenea, retailer-ul oferă încă de la angajare 22 de zile lucrătoare de concediu. Ulterior, Kaufland oferă zile suplimentare de concediu de odihnă, în funcție de vechimea în companie, ajungând până la 27 de zile pe an, cu 6 zile mai mult decât prevede legislația României. Pe lângă acestea, compania acordă angajaților săi zile libere, plătite, pentru acțiuni de voluntariat.

Kaufland avea la finalul anului trecut peste 16.000 de salariaţi, fiind în topul celor mai mari angajatori din economie.

Kaufland România este singura companie din industria națională de retail care obține pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top în România, printr-o certificare internațională acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net