Cât costă să candidezi la Primărie? 4.579 de lei

Ultima actualizare:

    Mihai Sturzu,  alături de tinerii  voluntari
Mihai Sturzu, alături de tinerii voluntari

4.579 de lei. Atâta costă o campanie la Primărie! Mihai Răzvan Sturzu, ex-Hi-Q, şi-a lansat, ieri, candidatura la Primăria oraşului Braşov! Candidatul independent, în vârstă de 36 de ani, a reuşit să strângă 4.321 de semnături (n.r. 2.501 erau necesare pentru a i se accepta candidatura).

Imediat după ce şi-a depus dosarul, Mihai a ţinut să le mulţumească braşovenilor pentru susţinere şi să... se ia singur la bani mărunţi. A cheltuit în campanie exact 4.579 de lei, „bani proveniţi din salariul de deputat şi din economii”, a declarat, pentru Click!, Sturzu. El a fost ajutat de nouă voluntari inimoşi care l-au însoţit la cele trei corturi de campanie montate în Braşov.

Iată pe ce s-au dus banii: autorizaţie de la Primărie pentru instalarea corturilor - 1.641 de lei; corturi (3 bucăţi) – 261 de lei; feţe pentru corturi (9 bucăţi) – 1.112 lei; mese de plastic (3 bucăţi) – 240 de lei; scaune de plastic (6 bucăţi) – 138 de lei; veste cu logo-ul de campanie (15 bucăţi) – 612 lei; imprimarea vestelor – 345 lei şi articole de papetărie - 230 de lei.

Evident, după ce a trecut în revistă cheltuielile de campanie, Sturzu a cerut cu dezinvoltură ca şi ceilalţi candidaţi la Primăria Braşov să facă la fel.

„Pentru a îndepărta suspiciunea privind corectitudinea unor primari, datori la diferite grupuri de interese, le solicit public candidaţilor să ofere transparenţă asupra surselor de finanţare”, a punctat Sturzu pe pagina lui de Internet.

Pe lista „provocaţilor” îi menţionăm pe Răzvan Popa – PSD, Cătălin Leonte – independent, Mariana Sebeni – PER, Florin Staicu şi Cornel Comşa, contracandidaţii săi la Primăria Braşov. Alegerile locale vor avea loc în 5 iunie.

Mihai Sturzu, cântăreţ şi deputat

Mihai Sturzu este membru fondator al trupei Hi-Q (1996-2014) în care a cântat alături de Dana Nălbaru şi Florin Grozea. Din octombrie 2013 şi până în decembrie 2015 a fost preşedintele organizaţiei de tineret a PSD şi din 2012 este deputat în Parlamentul României.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net