Casa Regală, anunţ de ultimă oră. Care e starea de sănătate a Regelui Mihai

Ultima actualizare:

    Regele Mihai I este ultimul Rege al României, fiul Regelui Carol al II-lea și al Reginei Elena Foto: familiaregala.ro
Regele Mihai I este ultimul Rege al României, fiul Regelui Carol al II-lea și al Reginei Elena Foto: familiaregala.ro

Miercuri, 25 octombrie, Mihai I al României împlineşte 96 de ani. Casa Regală a anunţat că va găzdui la Bucureşti două evenimente importante dedicate regelui.

“Principesa Maria se află în Elveţia, pentru a fi alături de Regele Mihai, în preajma zilei de naştere a Majestăţii Sale. Alteţa Sa Regală petrece câteva zile la reşedinţa privată a tatălui ei. Majestatea Sa continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obişnuit al ultimelor luni”, a anunţat Casa Regală duminică.

În data de 25 octombrie, când Majestatea Sa va împlini 96 de ani, Familia Regală găzduieşte la Bucureşti două evenimente dedicate Regelui Mihai.

"Custodele Coroanei va decora, în numele Majestăţii Sale, un număr de 14 personalităţi din România şi Europa, la Sala Tronului Palatului Regal. Seara, Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria vor lua parte la concertul caritabil organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României la Ateneul Român. Concertul a ajuns la a zecea ediţie şi este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru susţinerea programului anual Tinere Talente", mai precizează Casa Regală, potrivit news.ro.

S-a retras din viaţa publică

Regele Mihai I s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut, când Casa Regală a anunţat că a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net