Casa în care se lăfăia sindicalistul şpăgar este acum grădiniţă

Ultima actualizare:

    Marius Petcu a fost încarcerat în februarie 2013. Pe vila din sectorul 4 este expus un afiș care indică faptul că acolo funcționează o grădiniță
Marius Petcu a fost încarcerat în februarie 2013. Pe vila din sectorul 4 este expus un afiș care indică faptul că acolo funcționează o grădiniță

Vila unuia dintre cei mai puternici lideri sindicali, care acum e în puşcărie, s-a transformat în grădiniţă. Astfel, celebrul dormitor roşu al lui Marius Petcu a fost modificat în sală de clasă, iar baia alăturată a fost utilată pentru copii.

Din februarie 2013, Marius Petcu, fost asistent medical şi apoi unul dintre cei mai bogaţi lideri sindicali, este în închisoare. A ispăşit, deja, aproape trei ani din cei şapte  de puşcărie, pe care i-a primit pentru că a fost prins când lua şpagă. Toată lumea ştie ce avere impresionantă a strâns Petcu în perioada în care a fost liderul Sanitas, dar şi cel al CNSLR-Frăţia. Case, terenuri, bijuterii, conturi grase. Liderul sindical locuia, alături de soţie şi de fiica lui, într-o vilă din sectorul 4. De un an şi jumătate însă, casa lui Petcu a fost închiriată şi transformată în grădiniţă. Deşi au fost aduse anumite modificări care să vină în preîntâmpinarea nevoilor copiilor care învaţă aici, încăperile casei şi-au păstrat nota generală, dată de familia Petcu. Mai exact, dormitorul roşu al celor doi soţi a fost transformat în sală de clasă. Astfel că, în locul patului matrimonial, au apărut măsuţe, scaune şi dulăpioare. De asemenea, baia roşie, de lângă dormitor, a suferit câteva modificări, în sensul că au fost montate chiuvete şi toalete pe măsura micuţilor. Şi dormitorul fiicei lui Petcu a devenit sală de clasă, fiind păstrată însă mocheta roz. În timp ce bucătăria a rămas la fel, curtea a fost reamenajată, fiind montate leagăne şi jocuri pentru copii. Totuşi, grătarul din cărămidă a rămas la locul lui.

Prins când lua mită 40.000 de euro

În 24 martie 2011, procurorii l-au prins pe Marius Petcu în flagrant, în timp ce lua mită 40.000 de euro de la un om de afaceri. Era doar o primă tranşă dintr-o mită de 200.000 de euro pe care acesta urma să o primească pentru contracte de lucrări oferite de CNSLR-Frăţia. De la acelaşi om de afaceri a mai primit şi un imobil în Predeal. Potrivit rechizitoriului, Petcu deţinea: cinci terenuri, dintre care unul de 18.200 mp la Snagov, trei case, bijuterii, ceasuri, tablouri si icoane de 20.000 de euro, conturi de 60.000 de euro şi 400.000 de lei, acţiuni la cinci firme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net