Carmen Iohannis a împlinit 56 de ani. A fost sărbătorită de elevi chiar în clasă

Ultima actualizare:

    Elevii lui Carmen Iohannis au sărbătorit-o în clasăFoto: Facebook
Elevii lui Carmen Iohannis au sărbătorit-o în clasăFoto: Facebook

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a împlinit miercuri, 2 noiembrie, 56 de ani. Prima Doamnă nu și-a luat zi liberă de la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde este profesoară de Engleză, ci a preferat să-și facă treaba și să petreacă într-un mod discret.

Elevii nu au uitat-o și i-au pregătit câteva surprize chiar în sala de clasă. I-au scris pe tablă "Happy Birthday, Mrs. Iohannis!" (La mulți ani, doamna Iohannis! n.r.), mesaj alături de care au desenat inimioare, flori și steluțe, semn că relația profesor-elev este cu adevărat una extraordinară. De asemenea, întreaga clasă s-a pozat cu Prima Doamnă și aranjamentul floral primit.

Totul a ajuns și pe Facebook, spațiul unde elevii și soția președintelui nu-și ascund legătura extraordinară. Nu este pentru prima dată când profesoara prefarată a elevilor de la Colegiul "Gheorghe Lazăr" arată ce bine se înțelege cu adolescenții. Detaliul care a umbrit zi de naștere a lui Carmen Iohannis a fost doar ținuta neagră purtată ca semn de doliu. Mama acesteia a decedat în 9 octombrie, iar perioada de doliu nu s-a terminat nici în suflet, dar nici la exterior.

Elevii s-au întrecut în urări și pe Facebook, iar unii dintre ei au fostr cu adevărat inspirați în a arăta cât de semnificativ este rolul profesoarei în viața lor: "La mulţi ani! Mulţumesc că m-aţi inspirat şi susţinut în toţi aceştia ani minunaţi”, este unul dintre mesajele din dreptul unei fotografii.

Și în urmă cu doi ani, copiii au sărbătorit-o cu tort și voie bună, deci nu mai există semne de întrebare cu privire la legătura sinceră care s-a creat între elevi și doamna profesoară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net