Care sunt cele mai tari petreceri în aer liber de 1 Decembrie

Ultima actualizare:

    Iluminatul de Sărbători din București va fi aprins luniFoto: Arhiva Click!
Iluminatul de Sărbători din București va fi aprins luniFoto: Arhiva Click!

Vrei să te distrezi și nu ai unde? Click! îți spune care sunt locurile din țară unde se vor organiza cele mai tari petreceri în aer liber

În Piața Constituției din București, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, la 18.30 va fi deschis cel mai mare târg de Crăciun din România. Pe scena amplasată în piață vor cânta, între orele 18.30 și 22.30, mai multe ansambluri de muzică folclorică și interpreți de gen din toată țara, dar surpriza va fi un concert de zile mari susținut de Gheorghe Zamfir și Paula Seling. La ora 19.10 va fi aprins iluminatul de Sărbători.


    10000 de porții de fasole cu ciolan și fasole cu cârnați vor fi împărțite în capitala Marii Uniri
10000 de porții de fasole cu ciolan și fasole cu cârnați vor fi împărțite în capitala Marii Uniri

La Alba Iulia va fi distracție ca în povești pe latura de vest a Cetății Alba Carolina. Petrecerea va începe la ora 13.30, cu un concert Gașca Zurli, sub genericul ”Hai la Masă”. Peste 10.000 de porții de fasole cu ciolan și fasole cu cârnați vor fi împărțite românilor care aleg să sărbătorească Ziua Națională în aer liber. Între 14.30 și 17.30 va fi un spectacol de muzică populară, de la ora 19.00 un concert „ca pe vremuri” cu trupele Iris, Compact și Holograf.

Cea mai cool petrecere va fi la Vama Veche. Pe faleza stațiunii, „pe la prânz”, se pune de distracție. „O să facem focul (mare) pe plajă, se va împodobi bradul, iar pentru însetați am pregătit vin fiert, țuică, plus tot ce avem prin bar, iar pentru gurmanzi un proțap, plus fasole la ceaun. Dăm drumul și la muzică, avem chiar și DJ”, se arată în invitația răspândită pe rețelele de socializare.

La Buzău, de 1 Decembrie va fi meniul cel mai bogat. Astfel de la ora 11.00, în Parcul Crâng, se vor împărți 2.000 de porții de fasole cu ciolan, desert, plăcintă cu mere sau brânză și vin fiert. Apoi va avea loc un concert susținut de UDDI și artițti locali. De la ora 16.00, petrecerea se mută în Piața Daciei, unde vor cânta interpreți locali de muzică populară și ușoară, iar surpriza serii este un concert Randi.

La Iași, de 1 Decembrie, în Piața din fața Palatului Culturii, va avea loc un concert de muzică populară în două părți: de la 10.00 la 11.00 și de la 12.00 la 13.00. El se va desfășura sub genericul „Noi suntem români” și va fi susținut de interpreți locali. La ora 12.00, autoritățile vor împărți masa populară, 2.000 de porții de fasole cu cârnați. La ora 17.30 va fi aprins iluminatul de Sărbători.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net