Care sunt cele mai ”porno” localități din România

Ultima actualizare:

    O imagine care stârnește amuzamentul pe internet
O imagine care stârnește amuzamentul pe internet

Căpățâna porcului, Udați – Mânzu sau Fundu Moldovei sunt doar câteva dintre localitățile care stârnesc râsul celor care le traversează. Sunt altele, însă, al căror nume ți-e pur și simplu rușine să-l pronunți.

Bogată și plină de înțelesuri mai e limba română! Suntem o nație cu simțul umorului, mereu puși pe șotii, și nu ne jenăm să folosim porecle care mai de care mai trăznite și mai obscene. Unele au dăinut peste ani și au ajuns chiar nume de localități.

România este campioană la localități …vulgare! Aproape că ți-e imposibil să alegi care pe care într-un top al celor mai rușinoase sate de pe la noi. Pentru că avem orașe precum Băicoi, sau d-alea cu floci, dar avem și Curvă, Futută sau Spermezeu. Când îi întrebi pe localnicii de aici de unde le vine numele, zic că-s neam recunoscut pentru calitatea sămânței, că doar d-aia fiecare familie se mândrește cu o droaie de copii.

Istoricii au păreri împărțite cu privire la numele localității Spermezeu din Bistrița Năsăud. Unii spun că numele provine dintr-un toponim maghiar, alţii cred că e derivat de la pronunţia mai veche „Sper Mnezeu”, care s-ar traduce „Sper în Dumnezeu”.

”Spermezeu?! Apăi ăsta e de când o făcut Dumnezeu lumea”, spune un localnic despre comuna natală.


    Spermezeu
Spermezeu

Măciuca sau Mădulari, ambele din Vâlcea, sunt alte două localități care te fac să pleci capul de rușine dacă provii de pe aici. Mai ales dacă ești femeie! Să spui că ești din Măciuca, mai e cum mai e, dar ce te faci când pe buletinul tău scrie că ești gorjeancă din Curvă (Bustuchin) sau prahoveancă de prin Fututa.

O tânără a stârnit un val de reacții haioase după ce a avut inspirația, mai mult sau mai puțin fericită, să se tragă în poză la intrarea în Fututa și să mai și pună pozele pe internet.

Potrivit unknownsecrets.wordpress.com, sunt și alte sate ”porcoase”, de la Buda de lângă București, până la Fundu Moldovei, prin Suceava.

Primăria de aici are și site, iar edilul nu a ezitat să încurajeze oamenii să vină să viziteze Fundul Moldovei. ”În calitate de primar al comunei Fundu Moldovei, adresez un sincer bun venit tuturor. Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră. Cu siguranţă veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare”, spune primarul Zdrob Tudor Ion.


    Măciuca - Vâlcea
Măciuca - Vâlcea

Comunele Pârțeștii de Jos (din Suceava) și Miroși (Argeș) sunt și ele în capul listei rușinicii, iar cei mai cârcotași se întreabă dacă nu cumva sunt chiar înrudite, după cum sugerează și numele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net