Care sunt caracteristicile celor mai bune lăzi și cutii de plastic?

Ultima actualizare:

Depozitarea și transportul produselor trebuie să respecte anumite standarde. Acestea sunt obligatorii pentru a garanta siguranța produselor în orice moment al lanțului de producție și până când ajung la clienții finali. Fiecare industrie are exigențe specifice, oricare dintre ele trebuind să se regăsească în specificațiile tehnice ale soluțiilor logistice folosite.

Cunoscând foarte bine toate aceste detalii și lucrând în stânsă legătură cu beneficiarii produselor realizate, compania Schoeller Allibert se dovedește a fi unul dintre cei mai performanți și apreciați furnizori pentru lazi si cutii plastic.

Toate produsele aflate în oferta acestui producător se adaptează perfect exigențelor domeniului căruia îi sunt destinate, atât ca formă și dimensiuni, cât și ca funcționalitate și materiale. Astfel se face că numele acestui producător este asociat de cele mai multe ori cu inovația și calitatea în domeniu. Multe dintre produsele realizate sunt personalizate în funcție de solictările celor mai importanți clienți din diverse ramuri ale industriei alimentare, auto, medicale, agricultură, băuturi,  retail, pooling și sunt confecționate din materiale complet reciclabile.

Care sunt principalele avantaje oferite de lăzile și cutiile de plastic de la acest producător?

Lucrând în stânsă colaborare cu beneficiarii produselor, toate lăzile și cutiile de plastic realizate de companie sunt menite să respecte cel mai bine exigențele și standardele din domeniile sau industriile cărora li se adresează. Astfel caracteristicile și specificațiile tehnice sunt variate și adaptate în funcție de cerințe și necesități.

Printre cele mai importante avantaje amintim:

  • este disponibilă o gamă diversificată și competitivă de navete, lăzi, cutii, capace etc. cu functionalități diverse;
  • tehnologia și conceptul ce stau al baza producerii acestor produse este una modernă și foarte avansată;
  • produsele realizate sunt rezistente în timp, au o durată de viață mare și sunt reciclabile;
  • există posibilitatea de personalizare în funcție de pretențiile și preferințele specificului activității clienților cărora le sunt destinate;
  • fiind foarte rezistente, produsele sunt rentabile din punct de vedere al costurilor implicate de durta mare de exploatare a lor;
  • produsele sunt eficiente logistic, oferind condiții de maximă siguranță în transportul și depozitarea conținutului la temeraturi ridicate sau refrigerare;
  • la sfârșitul duratei de viață pot fi reciclate de producător și transformate în produse noi la nivelul tehnologiei folosite la momentul respectiv.

Datorită acestor aspecte, orice companie care alege să folosească produsele realizate de acest producător se bucură de eficiența costurilor, de siguranța transportului și depozitării produselor, adugă mai multă valoare brandului propriu și își asigură mai multe oportunități de marketing.

De ce să alegeți lazile și cutiile de plastic realizate de Schoeller Allibert?

Varietatea de tipuri și modele de lazi și cutii aflate în oferta acestui producător și distribuitor de soluții logistice de plastic este suficient de mare pentru a putea oferi oricărui client tipul de produs sau de produse care sunt cele mai potrivite pentru domeniul său de activitate. În plus există și posibilitatea de personalizare a produselor pentru cei ale căror exigențe sunt mult mai ridicate și mai specifice.

Compania oferă de altfel o gamă completă de soluții de containere reutilizabile, foarte solide, atât pentru agricultura, cât și pentru horticultură, pentru procesarea legumelor și pentru procesele de vinificație, industria auto, retail, repectiv containere stivuibile, navete dublu stivuibile, navete pliabile, containere mari rigide sau pliabile, cutii, lăzi, capace etc. , care satisfac perfect nevoile specifice ale fiecări industrii.

Toate soluțiile oferite sunt eficiente și asigură protejarea calității produselor pe întreg procesul de transport și depozitare, garantându-le proprietățile din momentul în care sunt preluate până când ajung la clientul final.

Schoeller Allibert  este o companie cu tradiție care inventează, proiectează, dezvoltă soluții de ambalare din plastic de mai bine de 50 de ani. Compania este prezentă pe toate piețele internaționale, fiind formată din cei mai importanți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki. Ea este leader prin excelență pe piața soluțiilor de containere, navete, paleți, cutii etc., oferind o gamă extinsă de produse și servicii pentru multe  industrii. Pe lângă soluțiile inovatoare, compania pune la dispoziția clienților și o serie de servicii de reciclare pe care le numesc gama completa de servicii 360º.

Respectând principiul comapaniei numit 360°, la sfârșitul ciclului de utilizare sau când sunt uzate, aceste produse pot fi reciclate și returnate la producător. Astfel ele sunt ecologice, nepoluante și prietenoase cu mediul înconjurător. Orice beneficiar care nu mai are nevoie de produsele achiziționate sau dorește variantele noi, poate apela la companie pentru a colecta containerele și navetele. Astfel produsele uzate vor deveni materie primă pentru produse noi.

Toate aceste caracteristici și avantaje  fac din produsele realizate de companie unele dintre cele mai bune soluții de pe piață. Compania este de altfel sinonimă cu inovația pentru multe domenii unde promovarea brandului, originalitatea și eficiența trebuie să fie pe primul loc. Ele sunt concepute din materiale care să nu afecteze calitatea produselor transportate și care sunt perfect compatibile cu cele mai performante sistemele actuale de manipulare și transport.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune soluții de lazi și cutii de plastic, de la cel mai important producător din domeniu, pentru mai multe informații accesati site-ul Schoellerallibert.com!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net