Carambol pe Autostrada Soarelui! Şoferilor li se recomandă atenţie sporită

Ultima actualizare:

    Drumul spre mare a devenit o aventură pe Autostrada Soareluifoto: Click!
Drumul spre mare a devenit o aventură pe Autostrada Soareluifoto: Click!

Dacă în planurile dumneavoastră de weekend aâi inclus şi o escapadă pe litoral, trebuie să ştiţi că pe Autostrada Soarelui au avut loc mai multe accidente în lanţ. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este intens pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, iar până la această oră au avut loc nu mai puţin de nouă tamponări.

Astfel, în urmă cu puțin timp, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanța, au avut loc tamponări la km 94, în care au fost implicate 4 autovehicule, la km 95, în care au fost implicate 3 autovehicule, dar şi la km 206, în care au fost implicate 2 autovehicule.

Tot pe sensul de mers către Constanța pe autostrada A 4 (n.r. este o autostradă din România, ce reprezintă segmentul ocolitor al municipiului Constanța, parcurgând un traseu de 21,7 km de la Ovidiu (în nord-vest), pe la vest, până la Agigea, în sud) au avut loc alte incidente rutiere în care au fost implicate 3 autovehicule. Cauza probabilă a acestor accidente a fost nepăstrarea unei distanţe de siguranţă în mers.

Poliţoştii recomandă şoferilor să fie prudenţi pentru că la această oră se circulă foarte îngreunat, deși autovehiculele implicte în aceste evenimete rutiere au fost scoase pe banda de urgență.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net