Capii Poliției din Bistrița, reţinuţi de DNA

Ultima actualizare:

    Cei cei șefi din cadrul Poliției Române vor fi duși azi la mandat (foto:voceatransilvaniei.ro)
Cei cei șefi din cadrul Poliției Române vor fi duși azi la mandat (foto:voceatransilvaniei.ro)

Şeful Poliției Bistriţa-Năsăud, Ioan Ovidiu Mureşan, şeful Poliţiei Rutiere, Roberto Hasnăş, şi şeful Poliţei Năsăud, Leon Anton Cloşcă, au fost reţinuţi de procurorii DNA. Ei sunt acuzaţi că au pretins şi primit, în mod repetat, bani sau bunuri pentru a trece cu vederea nereguli constatate în teren.

Potrivit unui comunicat de presă transmis azi de Direcția Națională Anticorupție (DNA), cei trei șefi din cadrul Poliției Bistrița-Năsăud sunt suspectaţi de săvârșirea mai multor infracțiuni de abuz în serviciu și fapte de corupție, iar pe numele acestora au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

Astfel, șeful Poliției Județene Bistrița-Năsăud, Ioan Ovidiu Mureșan, este cercetat pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată (14 acte materiale), iar Roberto Emil Hasnăș, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Bistriţa Năsăud, este cercetat pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată (48 acte materiale).

Șeful Poliției orașului Năsăud, Leon Anton Cloșcă, este acuzat tot de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit în formă continuată (24 de acte materiale), efectuarea de operaţiuni comerciale incompatibile cu funcţia, precum acte de comerţ, în scopul obţinerii de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, în formă continuată. Potrivit procurorilor anticorupție, cei trei vor fi duși azi la Tribunalul Cluj cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net