A cântat la vioară în aer!

Ultima actualizare:

    Vasilică, ceteraşul de la "Românii au talent", vrea în Cartea RecordurilorFoto: Voicu Stănese
Vasilică, ceteraşul de la "Românii au talent", vrea în Cartea RecordurilorFoto: Voicu Stănese

Vasilică Ceteraşul a demonstrat într-un show de talente că poate cânta la vioară în orice poziţie. Însă maramureşeanul îşi propune mereu noi provocări. După ce arcuşul său a ajuns chiar şi între sânii cântăreţei Andra, ieri, a vrut să încerce ceva inedit. A cântat în aer!

Vasile Gojda nu se dă în lături de la nici o provocare când vine vorba de vioara lui. Vrea să arate că folclorul autentic poate fi cântat oriunde. Aşa că, ieri, talentatul maramureşean şi-a făcut curaj, a sărit dintr-un avion, iar după ce i s-a desfăcut paraşuta a făcut ce ştie el mai bine: a cântat în aer! 

19 octombrie - Ceteraşul a cântat la vioară după ce i s-a  desfăcut paraşuta
19 octombrie - Ceteraşul a cântat la vioară după ce i s-a desfăcut paraşuta

“Spectacolul” s-a desfăşurat la Cluj, iar ceteraşul Vasilică speră să intre în Cartea Recordurilor cu isprava sa. El va  trimite imaginile celor de la Guinness Book pentru omologare.

Mai mult, va folosi filmările şi într-un videoclip în care îşi va spune povestea succesului, de la copil sărac la statutul de vedetă. Ceteraşul din Maramureş e pus pe fapte mari! După ce a cântat în aer, el vrea să repete experienţa şi sub apă. Vasile Godja s-a făcut remarcat, în 2012, în cadrul show-ului “Românii au Talent”. A cântat la vioară cu piciorul, stând cu capul în jos, cu o singură mână, cu un singur deget şi apoi doar cu limba. Iar când şi-a dat foc la arcuş şi a cântat în continuare, pur si simplu a uimit pe toată lumea. 

Vasilică şi-a sprijinit arcuşul între sânii Andrei!

Invitat special în aceeaşi emisiune, un an mai târziu, talentatul maramureşean cunoscut ca şi Vasilică Ceteraşul a făcut din nou senzaţie. A cântat la vioară cu arcuşul sprijinit între sânii Andrei. Cântăreaţa a intrat în jocul lui, a dansat şi s-a distrat de minune. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net