Cântăreţ de muzică populară, reținut 24 de ore pentru trafic de persoane

Ultima actualizare:

    Mai multe fete au depus plângeri împotriva interpretului de muzică popularăFoto Click!
Mai multe fete au depus plângeri împotriva interpretului de muzică popularăFoto Click!

Un cunoscut cântăreţ de muzică populară din Banat, Vlada Misici, a fost ridicat, luni seară (25 mai), pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrângere şi constituire de grup infracţional organizat, după ce ar fi obligat mai multe tinere, unele minore, să întreţină relaţii sexuale cu clienţi ai barului său.

UPDATE: Interpretul de muzică populară din Banat Vlada Misici a fost reținut pentru 24 de ore pentru trafic de persoane, viol, ca mijloc de constrângere, și constituire de grup infracțional organizat, scrie Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, procurori DIICOT şi poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din Timişoara au descins, luni seară, la locuinţa din localitatea Şag şi la barul din Timişoara deţinute de un cunoscut interpret de muzică populară din Banat, Vlada Misici, informează Mediafax.

Vlada Misici este cercetat pentru trafic de persoane
Vlada Misici este cercetat pentru trafic de persoane

Conform surselor citate, în anul 2012, Vlada Misici ar fi obligat mai multe fete, unele dintre acestea minore, sub ameninţare şi viol ca mijloc de constrângere, să întreţină relaţii sexuale cu clienţii săi, în diferite locuri din Timişoara. Mai multe fete au depus plângeri împotriva interpretului de muzică populară.

În acelaşi dosar mai este cercetată o angajată a lui Misici, o percheziţie desfăşurându-se şi la locuinţa acesteia. În urma percheziţiilor, în locuinţa cântăreţului au fost găsite două pistoale cu gaz pentru care bărbatul nu ar avea autorizaţie.

În prezent, Vlada Misici este cercetat pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrângere şi constituire de grup infracţional organizat, el urmând să fie audiat de către procurori la sediul DIICOT din Timişoara.

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net