Cântăreața e înmormântată în rochie de mireasă, iubitul o aşteaptă să-l sune VIDEO

Ultima actualizare:

    Paula Raț (23 de ani) era o cunoscută artistă şi realizatoare TV din Satu Mare foto: Facebook
Paula Raț (23 de ani) era o cunoscută artistă şi realizatoare TV din Satu Mare foto: Facebook

Paula Raț, artista de numai 23 de ani, din Satu Mare, care a decedat vineri noaptea, într-un accident de mașină, va fi înmormântată în rochie de mireasă. În acest timp, iubitul aflat pe patul de spital, așteaptă ca ea să-l sune.

Au trecut trei zile de când Paula Raţ, o cunoscută artistă şi realizatoare TV din Satu Mare, a murit, dar Adrian Foldi, iubitul ei, cel care se afla la volan, nu-şi aminteşte nimic din cele întâmplate.

Iubitul care a condus-o spre moarte are amnezie

Iubitul Paulei Raț nu are habar de tragedie deoarece are amnezie, fiind internat la secția de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de la Oradea. Tânărul cere mereu să i se aducă telefonul pentru a vorbi cu Paula, neștiind că ea a murit. Paula Raț va fi înmormântată astăzi, 20 aprilie, în rochie de mireasă. Trupul ei neînsuflețit se va odihni în cimitirul de lângă Gară, în Satu Mare.

"Accidentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 22.30, pe DN 79, la intrarea în localitatea bihoreană Avram Iancu. Un tânăr de 22 de ani, din Satu-Mare, în timp ce conducea un autoturism Opel Astra, din cauza neadaptării vitezei, la întâlnirea alveolei mediene de calmare a traficului, în condiţii de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare”, a declarat subcomisar Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Autoturismul, în care se afla Paula Raț, iubitul ei și părinții acestuia, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară Volvo, condusă regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 42 de ani, din comuna bihoreană Tărcaia. "În accidentul rutier, o tânără de 23 de ani, din comuna Păuleşti, judeţul Satul Mare, pasager în autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Atât conducătorul autoturismului, cât şi alte două persoane pasagere, de 52 şi, respectiv, 54 de ani, au suferit multiple leziuni, fiind transportate la spital. Poliţiştii continuă cercetările în cauză", a mai precizat Alina Dinu.

Mama băiatului a fost mutată pe secţia de Ortopedie, în timp ce starea tatălui este mai gravă. A fost operat vineri noaptea după ce a suferit ruptură de splină, are probleme cu respiraţia, iar mâine va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale. Va fi operat la femur.

Familia vrea să dea statul în judecată

Familia artistei se gândeşte să dea în judecată CNADR pentru că alveola respectivă nu era semnalizată. Nu este pentru prima dată când alveolele de calmare a traficului produc adevărate tragedii. Potrivit familiei artistei, abia după producerea tragediei, mai exact sâmbătă dimineaţă, cei de la CNADNR au montat două indicatoare reflectorizante, scrie adevarul.ro."În urmă cu o săptămână, acolo a mai avut loc un accident, un TIR a ratat acea curbă care ocoleşte alveola şi s-a răsturnat, moment în care a dărâmat semnele de preselectare care din păcate nu au fost puse înapoi timp de o saptămaână. Le-am vazut acolo puse. Au fost puse în dimineaţa de după accident şi se vede că sunt puse artizanal”, a spus Adrian Albu, unchiul Paulei. Fostul viceprimar al municipiului Satu Mare susţine că indicatoarele au fost puse imediat după accident, iar dacă existau şi în seara tragediei, Paula ar fi trăit. "Evident că avea o şansă în plus să vadă această alveolă. Când au ajuns în dreptul alveolei care urmează dupa un drum drept, a văzut târziu, era noapte, ploaie”, a spus Adrian Albu, potrivit stirileprotv.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net