Nu mai vezi nisipul de cearceafuri!

Ultima actualizare:

Chiar dacă vremea din ultimele două zile nu a fost tocmai prietenoasă, turiştii s-au îngrămădit la plajă. Ieri, în staţiunea Eforie Nod nu mai aveai unde să arunci un ac. Toate şezlongurile erau ocupate. La fel şi peticele de nisip, pe care stăteau îngrămădite prosoapele şi cerceafurile colorate. Slavamarii au arborat steagul roşu, semn că intratul în apă a fost interzis.

Cu toate astea, oamenilor nu le-a păsat şi s-au aventurat în valurile uriaşe. O persoană s-a înecat, ieri, în staţiunea Jupiter, iar alte două au fost scoase din apă la timp de salvamari. La Vama Veche, alţi doi turişti au fost în pericol să se înece. Astăzi se încălzeşte uşor şi scăpăm de vântul puternic. Distracţia continuă la malul mării încă două zile.

Se întoarce canicula

Vremea va fi frumoasă în acest weekend şi săptămâna următoare. Vor fi în jur de 30ºC în sud, 33ºC în Lunca Dunării şi 29 ºC pe Litoral. Mâine, temperaturile mai urcă uşor, iar cerul va fi senin. Luni şi marţi, va fi caniculă în sudul şi vestul ţării. Va fi cald toată săptămâna în aceste zone, cu temperaturi de peste 35 de grade, inclusiv în Capitală. Un val de aer mai rece va ajunge miercuri din nordul continentului şi va aduce averse. (M.Dohi)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net