Cămătarilor nu le place după gratii. Azi aflăm dacă vor fi eliberaţi

Ultima actualizare:

Au trecut opt zile de când interlopii au fost reţinuţi, iar azi ar putea fi eliberaţi. Sile Cămătaru, împreună cu fiul său Mario, vor fi aduşi azi în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti, acolo unde se va judeca recursul făcut de avocaţii celor doi la măsura de arestare preventivă, dată de Tribunalul Bucureşti.

Ei spun că sunt nevinovaţi şi că în ultimii ani s-au cuminţit. Procurorii, însă, îi contrazic şi spus că au proble solide împotriva lor.Tot azi, vor afla dacă mai vor mai sta după gratii şi capii celorlalte grupări de temut din Bucureşti, care se află în dosar.

Procurorii DIICOT au reţinut, pe 25 şi 26 februarie 29 de persoane care fac parte din cele mai influente clanuri interlope din Bucureşti.

Reţinerea liderilor şi membrilor grupărilor „Sportivilor şi Cămătarilor" a survenit în urma celor 115 percheziţii şi zeci de audieri de persoane care au avut loc şi în urma cărora s-au ridicat sume importante de bani, bijuterii, maşini de lux, droguri.

Ei sunt acuzaţi de consituirea unui grup infracţional organizat, de infracţiuni de violenţă, cămătărie, proxenetism, tentativă de omor calificat şi deosebit de grav, şantaj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

De-a lungul timpului, gruparea fraţilor Cămătaru, din care făceau parte peste 500 de membri, a beneficiat de ajutorul unor oameni puternici: lideri politici, magistraţi, poliţişti, persoane publice.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE, ORA 11.25

La Curtea de Apel au sosit mai mulţi prieteni ai Cămătarilor şi Sportivilor care s-au îmbrâncit cu jandarmii, din cauza faptului că nu au fost lăsaţi toţi să intre în sala de judecată. Recursul interlopilor a fost amânat, la cererea avocaţilor, care au dorit un răgaz ca să poată studia dosarele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net