Călin Popescu Tăriceanu, audiat la DNA Braşov

Ultima actualizare:

    Călin Popescu Tăriceanu a venit vineri la DNA Braşov, unde a fost citat ca martor
Călin Popescu Tăriceanu a venit vineri la DNA Braşov, unde a fost citat ca martor

Călin Popescu Tăriceanu a venit vineri la DNA Braşov, unde a fost citat ca martor. Președintele Senatului urmează să fie audiat de procurori în dosarul restituirilor ilegale de proprietăți care au aparținut lui Carol al II-lea. În același dosar sunt inculpati Remus Truică și Paul al României.

UPDATE 14.59: Călin Popescu Tăricenu: “Am fost citat in calitate de martor, într-un dosar. Am răspuns întrebărilor procurorului, dar având în vedere că dosarul de urmărire penală nu este public, nu am să fac alte declarații”, a declarat Tăriceanu la ieşirea din sediul DNA.

La audieri a fost prezent si avocatul omului de afaceri Truică. După audieri, acesta a declarat că mărturia lui Tăriceanu nu schimbă cu nimic situația actuală a dosarului.

“Și-a făcut datoria civică de a aduce la cunoștință aspectele pe care le-a perceput în perioada 2007-2009 legat de mai multe persoane. A fost o declarațtie simplă, la obiect, fără ramnificații. mai multe nu vă pot spune”, a declarat Bogdan Cimbru, avocatul lui Truică.

Comunicatul lui Călin Popescu Tăriceanu:

„La invitația DNA Brașov, mâine, 15 aprilie, în conformitate cu procedura legală, mă voi prezenta la sediul instituției în calitate de martor, în dosarul 259/p/2015.

Doresc să aduc la cunoștința presei că, în respect pentru reglementările legale privind confidențialitatea anchetei, nu voi face declarații nici la sosirea și nici la plecarea din sediul DNA.

Totodată, doresc să fac cunoscut faptul că informația legată de prezența mea la DNA Brașov era cunoscută doar de subsemnatul și de lucrătorul DNA care m-a invitat telefonic. De regulă, informez cu promptitudine presa despre activitățile mele de interes public, așa cum poate fi apreciată prezența mea la DNA în calitate de martor. De această dată, în mod premeditat, am ținut strict secretă această informație pentru a verifica dacă lucrătorii DNA scurg informații confidențiale către presă. Cu puțină vreme în urmă, am fost contactat din lumea presei cu întrebarea: ”Este adevărat că ați fost invitat la DNA Brașov ?”, se arată în comunicat, potrivit digi24.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
rosii castraveti ardei (1) jpg
Sebastian Burduja fb jpg
PASAPORT SUA foto shutterstock jpg
constantin necula foto inquam
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
Lacul Amara, zămislit dintr un vechi curs al Ialomiţei jpeg
image png
gradinile fermecate ale dragonilor colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net