Călătoreşti în ţară cu autocarul la preţuri de un euro

Ultima actualizare:
Marius Pandel, CEO Christian Tour
Marius Pandel, CEO Christian Tour

Ţi-e teamă să zbori cu avionul? Nu-ţi plac condiţiile din tren sau din microbuz? Nicio problemă! Liderul turoperatorilor români vine cu un servciu inedit: Memento bus, primul smart cost bus din România. Pe scurt, un autocar care-ţi oferă confort, siguranţă şi preţuri accesibile.

Christian Tour lansează în martie Memento bus, care va oferi servicii de transport în zeci de destinaţii din ţară, dar şi în Europa. Vorbim despre autocare de lux, dotate ultramodern, cu conexiune wireless şi şoferi profesionişti.

Flota de autocare numără deja 25 de unități, din care “10 sunt pe drum”. Potrivit datelor companiei, ultimele investiții în înnoirea flotei, adică cele 10 autocare, au însemnat 3 milioane de euro. În următorii trei ani, agenţia de turism şi-a propus să ajungă la 4 milioane de pasageri şi-n tot acest timp să facă investiţii masive pentru a ajunge la o flotă de 80 de autocare.


    Marius Pandel, CEO Christian Tourfoto: dailybusiness
Marius Pandel, CEO Christian Tourfoto: dailybusiness

„Conştienţi fiind de faptul că turiştii moderni îşi doresc confort pe tot parcursul călătoriei, am investit în modernizarea flotei noastre de autocare. Efectele celei mai recente achiziții se vor vedea în luna martie 2016, când parcul nostru auto va fi extins cu zece autocare noi, moderne, la standard înalte, așa cum este, de altfel, întreaga noastră flotă.  Mai mult decât atât, am acordat o atenție deosebită şi pregătirii șoferilor și a însoţitorilor de grupuri de pe autocare. Dincolo de toate, însă, am acordat o atenție deosebită componentei „preţ”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Mai exact, bilete care vor putea fi achiziţionate atât din agenţiile din ţară dar şi online, vor porni şi de la un euro. Cursele de transport turistic operate de către Memento Bus leagă diverse orașe din România de  destinații turistice precum: Corfu, Halkidiki, Lefkada, Thassos, Skiathos, Zakynthos, Kusadasi, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Bansko, Kaprun, Zell Am See sau Budapesta. Lista cu toate destinaţiile şi preţurile vor fi disponibile pe site-ul companiei din 1 martie.

Doritorii îşi vor putea alege locul în autobuz, bagaj suplimentar sau alte servicii, la fel cum se procedează atunci când achiziţionezi un bilet de avion.

“Ne dorim ca românii să ajungă să considere egal transportul terestru cu cel aerian. Vor beneficia de aceleaşi servicii ca-n avion”, a menţionat Marius Pandel.

Cifră de afaceri de 60.000.000 de euro

Pe partea de turism, Christian Tour a înregistrat afaceri de 60 de milioane de euro în 2015 și și-a propus să atingă 70 de milioane de euro anul acesta datorită, în principal, creșterii vânzărilor către Spania, Grecia și Turcia.

Extinderea fără precedent a grupului este rezultatul a 19 ani de muncă, timp în care Christian Tour a ajuns liderul incontestabil al pieței de profil din țara noastră. În 2015, turoperatorul a fost preferat de mai bine de  200.000 de turişti români, iar  numărul total al celor care au ales Christian Tour de la înființare și până în prezent depășește 1.000.000 de turiști. De-a lungul timpului acesta a atins volume impresionante de călători în destinații precum Turcia, Grecia, Spania.  Din estimările companiei, în 2017, când Christian Tour va împlini douăzeci de ani de activitate, grupul său de firme europene va rula o cifră de afaceri de 150.000.000 euro şi va acoperi toată gama de servicii turistice: chartere, cazări, transport turistic etc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net