Adio, viaţă de maidanez! Mirela a emigrat în Anglia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu există locuitor din Bacău care să nu fi auzit măcar o dată de Mirela, căţeluşa care îşi făcea veacul pe străzi şi care apăra trecătorii de maşini. De câteva zile însă, nimeni nu a mai văzut-o. Nu, nu a păţit nimic! A fost trimisă în Anglia, unde va fi adoptată de o familie care îi va oferi, în sfârşit, un cămin.

Oamenii au ajuns să o îndrăgească pe Mirela pentru că îi însoţea în drumul lor, prin oraş, şi lătra la toate maşinile care se apropiau de ei, încercând parcă să-i protejeze. Admiratorii i-au făcut cont pe Facebook, unde au postat poze cu ea şi chiar i-au făcut şi câteva filmuleţe pe care le-au urcat pe Internet. Aceştia au încercat să facă cunoscută povestea căţeluşei, în speranţa că cineva va dori să o ia acasă.

simeon stalpnicul png

Mirela şi-a găsit astfel stăpâni, însă la o distanţa de peste 2.500 de kilometri. Cei care au dorit-o sunt reprezentanţii unui adăpost din Anglia, care s-au oferit să îi caute o familie.

Astfel, în urmă cu câteva zile, Mirela a fost luată de pe străzile Bacăului, deparazitată şi vaccinată. După ce s-au făcut toate actele şi s-a obţinut viza finală de la Direcţia Sanitară Veterinară, Mirela a fost urcată într-o maşină şi trimisă către Anglia, în oraşul Dover. În timpul scurt cât a fost îngrijită, după ce a fost luată de pe stradă, Mirela s-a pregătit pentru noua ei familie: s-a făcut cuminte şi a pus şi câteva kilograme pe ea, scrie desteptarea.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net