3 sfaturi în alegerea cadourilor de Moș Nicolae

Ultima actualizare:

    Cumpără-i prichindelului obiecte și articole de calitate și care îi sunt într-adevăr necesare
Cumpără-i prichindelului obiecte și articole de calitate și care îi sunt într-adevăr necesare

Nu mai e mult până la sosirea lui Moș Nicolae. Dacă te gândești deja ce cadou să-i cumperi celui mic, împarte bugetul astfel încât să pui accentul mai mult pe calitate, și nu pe cantitate. Iată cei 5 pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a îndeplini cu brio rolul de Moș Nicolae!

1.    Hotărăște mai întâi suma pe care vrei să o aloci cadourilor!

Nu pleca la cumpărături sau nu începe căutarea de cadouri online până nu hotărăști câți bani ai disponibili pentru cadourile de Moș Nicolae. Altfel, te poți entuziasma și poți cheltui mai mult decât ar fi fost necesar pe lucruri de care micuțul tău nu are neapărată nevoie și nici nu sunt calitative. Cele mai multe dintre jucăriile de pe piață sunt umplute cu “puf” care poate cauza reacții alergice și probleme respiratorii multor bebeluși, iar hăinuțele conțin chimicale și pesticide.

2.    Nu cumpăra din impuls!

Mai ales în perioada sărbătorilor magazinele pentru copii sunt pline cu tot felul de jucării, hăinuțe, globulețe, decorațiuni foarte atractive. Încearcă să faci cumpărături cu cap, nu doar să te lași dusă de val de reclamele de la televizor, de pe internet sau afișele din vitrinele magazinelor cu super-oferte.

Cumpără-i prichindelului obiecte și articole de calitate și care îi sunt într-adevăr necesare. În acest sens, cele mai bune sunt produsele organice, eco și bio deoarece sunt lipsite de chimicale și pesticide care pot pune în pericol sănătatea copiilor.

3.    Alege produsele ecologice!

Odată ce ai hotărât dacă vei fi un Moș Nicolae preocupat de sănătatea copiilor, poți porni în căutarea cadourilor perfecte. Ține cont că produsele ecologice, spre deosebire de produsele obișnuite de pe piață, nu conțin substanțe dăunătoare care să le poată afecta sistemul  nervoz, să le creeze alergii, astm, dermatite și alte probleme de sănătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net