Bravo! Tiberiu Ușieru a câștigat maratonul de la Polul Nord!

Ultima actualizare:

    Bistrițeanul Tiberiu Ușieriu a câștigat, pentru a doua oară consecutiv, Maratonul 6633 Arctic Ultra
Bistrițeanul Tiberiu Ușieriu a câștigat, pentru a doua oară consecutiv, Maratonul 6633 Arctic Ultra

Incredibilă performanță a bistrițeanului Tiberiu Ușieru! El a câștigat astăzi, 17 martie, pentru a două oară consecutiv Maratonul 6633 Arctic Ultra, o cursa desfăşurată pe distanţă de 350 de mile (peste 560 km) în apropierea Cercului Polar.

Tiberiu Uşeriu a terminat cursa la ora locală 01.25, la Tuktoyaktuk (Canada), la o temperatura de minus 36 de grade, scrie news.ro.  Tibi a alergat ultimii kilometri pe propria răspundere, după ce medicii au vrut să îl oprească iniţial, pentru că suferise degerături severe la picioare. Chiar și așa, bistrițeanul a reuşit să încheie cursa cu un avans consistent faţă de următorul clasat.  Uşeriu este primul concurent care câştigă de două ori consecutiv competiţia din istoria ultramaratonului arctic.  

Îniante de a pleca în dificila cursă, Tiberiu Ușieru s-a pozat cu tricolorul.

simeon stalpnicul png

”Înainte de a da iar cu fruntea de zidul alb, cel care mă aşteaptă cu înfrigurare, vreau să mai spun un ultim lucru: absolut orice încurajare venită de la fiecare dintre voi, orice gând bun ajunge pe cai misterioase la mine.  Ştiu că, la momentul oportun, toate aceste mă vor împinge cu un pas mai departe.  Nu va puteţi imagina cât de mult contează să simt că nu alerg singur în această pustietate ostilă, unde există 23 de moduri diferite de a exprimă cuvântul zăpadă.  În 2 ore începem spectacolul. Finalul nu-l ştim. Important că alergăm împreună. Va mulţumesc din inima. Până la capăt!”, a scris Tiberiu Ușieru și chiar a câștigat.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net