Brâul Maicii Domnului, care te scapă de infertilitate, este în România

Ultima actualizare:

    Brâul Maicii DOmnului a fost adus în România din Grecia
Brâul Maicii DOmnului a fost adus în România din Grecia

Credincioșii români se roagă zilele acestea la Brâul al Maicii Domnului, aflat în România. Mii de pelerini stau la coadă ore întregi, pentru a se închina la cinstitul brâul al Maicii Domnului, adus de la Mănăstirea Kato Xenia din Grecia.

De-a lungul vremii, Brâul Maicii Domnului a vindecat nenumărați bolnavi de cancer și a ajutat să devină mame o mulțime de femei care nu puteau avea copii. O parte din Brâul Maicii Domnului se păstrează în Mănăstirea Kato Xenia, din Grecia, iar cealaltă în Mănăstirea Vatopedu, din Muntele Athos.

“Brâul este ţesut din păr de cămilă şi, alături de Cinstitul ei Acoperâmânt, constituie o amintire preţioasă ce se păstrează din viaţă pământească şi smerită a Maicii Domnului, fiind cinstit cu multă evlavie de credincioşii ortodocşi din întreaga lume”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Sibiului.

Credincioșii din Sibiu se roagă la Brâul Maicii Domnului
Credincioșii din Sibiu se roagă la Brâul Maicii Domnului

Delegaţia de la Mănăstirea Kato Xenia, Mitropolia de Volos, a sosit la Braşov luni, 21 martie, la ora 13.00, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Piaţa Sfatului, unde a fost depus Brâul Maicii Domnului, pentru ca brașovenii să se roage la el.

Joi, 24 martie, Brâul Maicii Domnului a ajuns la Catedrala mitropolitană din Sibiu, pentru ca toți credincioşii să poată cinsti sfintele relicve. Sibienii vor avea posibilitatea să se închine la Brâul Maicii Domnului până la miezul nopţii.

Pe 25 martie, Catedrala mitropolitană va fi deschisă de la ora 6.30 până la orele 24.00, pentru ca toţi credincioşii să se închine la sfintele odoare, inclusiv în timpul Sfintei Liturghii oficiate la sărbătoarea Bunei Vestiri.

Vineri, catedrala din Sibiu va fi deschisă şi după miezul nopţii, dacă vor mai fi credincioşi care doresc să se închine. Catedrala va fi redeschisă pe 26 martie la ora 6.30, iar la ora 10.00, delegaţia din Grecia va pleca spre Aeroportul „Henri Coandă” din Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net