Bogdan Niculescu-Duvăz a murit. Fostul ministru avea 70 de ani

Ultima actualizare:

    Fostul ministru Bogdan Niculescu-Duvăz a murit la vârsta de 70 de ani Foto: Arhivă personală
Fostul ministru Bogdan Niculescu-Duvăz a murit la vârsta de 70 de ani Foto: Arhivă personală

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvăz a murit sâmbătă, 16 noiembrie, la vârsta de 70 de ani. Avocatul Gabriel Liviu Ispas a fost cel care a făcut anunțul pe contul său de socializare.

„În această seară, Bogdan Niculescu-Duvăz ne-a părăsit! A plecat într-o lume mai bună, în care să își arate sufletul mare..Drum bun, prieten drag! Mergi liniștit acolo sus, printre stele”, a fost mesajul lui Gabriel Liviu Ispas, publicat în mediul online, prin care anunța moartea fostului ministru. 

Bogdan Niculescu-Duvăz, născut pe 14 decembrie 1948, a fost ministru în guvernele Petre Roman, Victor Ciorbea şi Adrian Năstase.De asemenea, acesta a fost secretar al Frontului Salvării Naţionale. A făcut parte din Consiliul Provizoriu de Uniune Naţională, iar în perioada iunie 1990 - septembrie 1991 a condus Ministerul Tineretului şi Sportului. Bogdan Niculescu Duvăz a părăsit Partidul Democrat în 2003 și s-a alăturat PSD.

În 1977, Niculescu-Duvăz a absolvit Institutul de Arhitectură „Ion Mincu” din București, iar până în 1978 a lucrat ca arhitect la Institutul de proiectări Tulcea. Abia în 1990 acesta și-a făcut intrarea în politică. Doi ani mai târziu a devenit consilier municipal la Primăria Capitalei, iar în 1995 Bogdan Niculescu-Duvăz ajunsese vicepreședintele PD, ca din 1996 să fie ministru pentru Relațiile cu Parlamentul.

Bogdan Niculescu-Duvăz a murit la vârsta de 70 de ani
Bogdan Niculescu-Duvăz a murit la vârsta de 70 de ani

Bogdan Niculescu-Duvăz avea 70 de ani şi în ultimii ani se retrăsese din viaţa publică. „Am aflat cu multă durere ca astăzi a încetat din viaţa, Bogdan Niculescu Duvaz, unul din primii membri ai Frontului Salvării Naţionale, un politician serios şi discret, care a fost o prezenta semnificativă in viaţa politica românească timp de mai mult de 20 de ani. Eu unul, nu te voi uita, Bogdane!”, a scris pe Facebook social-democratul Ioan Mircea Paşcu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net