Boala i-a «mâncat» jumătate de faţă

Ultima actualizare:

    Gorjeanul Aristică Lălău nu mai are nas, dinţi şi nici cerul gurii
Gorjeanul Aristică Lălău nu mai are nas, dinţi şi nici cerul gurii

Un localnic din satul Ceauru, din comuna Băleşti, trăieşte de aproape două decenii o adevărată dramă: nu mai are jumătate din faţă. Omului îi lipsesc dinţii şi cerul gurii. Nu se mai uită de mult în oglindă şi dă vina pe chirurgul-dentist care i-a scos măseaua şi l-a transformat în monstru.

Fostul cântăreţ de muzică populară Aristică Lalău a fost supus la peste 40 de intervenţii chirgicale în încercarea de a-i reface faţa. Nu s-a putut face nimic. A suferit enorm de-a lungul anilor şi spune că totul a pornit de la o durere de dinţi. În 1997 a mers ca să-şi scoată o măsea la medicul Mihai Stăniloiu şi spune că după intervenţie viaţa i s-a schimbat dramatic. A făcut o infecţie şi de aici dintr-un bărbat normal şi chipeş a ajuns să arate ca un monstru. „Să-l ierte Dumnezeu, eu nu-l iert că mi-a distrus viaţa, lumea mă priveşte cu dispreţ. Am ajuns o legumă medicală. L-am dat în judecată pe medicul Stăniloiu, dar în România am pierdut tot. Acum vreau să mă adresez la CEDO, poate acolo voi avea câştig de cauză. Trebuie să obţin condamnarea lui. M-a nenorocit pe viaţă”, a mărturist, cu lacrimi, Aristică.

simeon stalpnicul png

Acesta este convis că tot necazul i se trage de la o infecţie la măsea, care ar fi  dus la multe operaţii. ”Aşa am rămas fără cerul gurii. Nu mai am nas, nici dinţi. A încercat să îmi reconstruiască faţa, mi-a luat piele de pe corp ca să mă refacă. Groaznică a fost aceea perioadă, dureri incredibile. Calvar! Acum am 56 de ani. Atunci aveam 37 de ani. Nu mai am din falca superioară. Mă înec cu apă, mă înec cu mâncare. Mi-a franjurat buza superioară. El mi-a recunoscut că a greşit”, a spus Lalău. În replică, doctorul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu spune că nu are nici o vină şi că a făcut tot ce a putut pentru a-i salva viaţa gorjeanului, dar că acesta suferă de o boală gravă şi puţin cunoscută, care îi mănâncă faţa. Are o boală gravă, un fel de cancer, pe care nimeni nu i-a descoperit-o. Boala asta- o necroză la nivelul oasului- i-a distrus buza, o parte din nas, până sus de tot. Este o boală cu sfârşit letal. Ce au spus medicii legişti: melanom malign al feţei. Boala îi mănâncă faţa. Asta este evoluţia bolii, nu eu l-am mutilat”, s-a apărat medicul Stăniloiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
pofta manacare jpg
Copil spital
apicultorii au pierdut multe albine
shutterstock 1710655687 jpg
Arsenie Boca cap jpg
image png
Caligula jpg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net