Bivolaru, stăpân de harem la 63 de ani

Ultima actualizare:

    Gregorian Bivolaru,  la momentul în care  a fost reţinut în Franţa
Gregorian Bivolaru, la momentul în care a fost reţinut în Franţa

Năravul din fire n-are lecuire! La 63 de ani, Gregorian Bivolaru încă mai are preocupări ”murdare”. Bărbatul, care a fost condamnat pentru sex cu minore, a fost prins în Franţa. Aici se pare că ţinea sechestrate zeci de femei, pe care le exploata sexual.

Gregorian Bivolaru era cel mai căutat infractor român. De 12 ani se chinuiau oamenii legii să-i dea de urmă şi să-l înhaţe. Liderul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) a fost dat în urmărire generală pe 1 iunie 2004, după ce autorităţile au lansat o amplă operaţiune împotriva sutelor de yoghini. Despre aceştia se spunea că, sub pavăza meditaţiei, făceau orgii sexuale, inclusiv cu copile. Bivolaru, zis ”Guru”, a fost condamnat de Înalta Curte la şase ani de puşcărie pentru sex cu minore.

A fugit din ţară şi a obţinut azil în Suedia. Nimeni nu s-a mai putut atinge de el, iar individul şi-a continuat nestingherit activitatea. Vineri a fost prins de poliţiştii francezi la un târg de carte din Paris. Avea acte false. Autorităţile au reuşit să-i dea de urmă după ce o tânără de 23 de ani, care a făcut parte din MISA, a apărut într-un reportaj al unei televiziuni din Finlanda. Ea le-a povestit jurnaliştilor că a fost sechestrată şi dusă la Paris unde a fost violată de Gregorian Bivolaru.

”Abia la aeroport am aflat că merg la Paris. Când am ajuns, mi-au spus să-mi iau pălărie şi să-mi pun ochelari. Geamurile maşinii cu care am fost dusă la acel apartament erau acoperite, ca să nu văd exact unde merg. Într-o cameră erau mai multe femei din România, Germania şi Suedia. Toţi cei care se aflau în încăpere au sărit să-i sărute picioarele lui Guru”, a declarat Reea.  Aşa s-a mers pe fir şi s-a aflat că femeile erau sechestrate, de fapt, într-o fermă.

Bivolaru a fost reţinut şi urmează să fie extrădat în România.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
hotel adobestock jpg
06 2021 11 03 21 38 59 2 jpg
Frații Tate - Andrew și Tristan Tate FOTO Inquam Photos / Alexandru Busca
dinți, zâmbet  sursa   shutterstock jpg
cirese jpg
O lucrare rar cântată în România:  monumentala Simfonie nr  2 de Sibelius, la Sala Radio jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net