Bivolaru, căutat de Europol. Liderul MISA, printre cei mai vânaţi infractori din Europa

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gregorian Bivolaru este căutat internaţional pe teritoriul Europei, pe site-ul Europol fiind postată imaginea cu liderul MISA, el fiind suspectat de nouă infracţiuni, între care trafic de fiinţe umane şi abuz sexual, comise în Franţa şi Finlanda, începând cu 2006.

Gregorian Bivolaru se află pe lista „Most Wanted”, publicată pe pagina oficială a Europol. Liderul MISA este căutat pentru că ar fi săvârşit mai multe infracţiuni de trafic de persoane şi abuz sexual. Conform site-ului, acestea fiind înfăptuite în Franţa sau Finlanda, începând din 2006 până în 2013. Gregorian Bivolaru a fost dat în urmărire internaţională de autorităţile din Finlanda, după ce a fost emis un mandat de arestare în lipsă pe numele său. El nu a fost găsit la domiciliul din judeţul Sibiu şi se pare că ar fi plecat din ţară în ziua care a urmat eliberării din Penitenciarul Bistriţa. Se pare că, în prezent, liderul MISA se află în Suedia.

simeon stalpnicul png

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gregorian Bivolaru a plecat din România în 14 septembrie, pe numele acestuia neexistând nicio interdicţie, după ce a fost eliberat din Penitenciarul Bistriţa. Bivolaru a declarat ca domiciliu judeţul Sibiu, localitatea Cisnădioara, însă, susţin sursele, nu ar fi stat niciodată acolo. Practic, Poliţia Sibiu l-a luat în evidenţă pe Gregorian Bivolaru în 13 septembrie, iar în 14 septembrie acesta a părăsit România.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net