Bine aţi venit la «disco-frizerie»!

Ultima actualizare:

    Octavian Sârbu a reuşit să combine cele două pasiuni ale sale şi şi-a deschis un salon de tuns cu DJ
Octavian Sârbu a reuşit să combine cele două pasiuni ale sale şi şi-a deschis un salon de tuns cu DJ

Poftiţi în cea mai inedită frizerie din ţară! Octavian Sârbu, un fost fotbalist din Liga I, şi-a deschis un salon în care te tunzi şi dansezi. Aici, clienţii au parte de o atmosferă unică, iar angajaţii vin cu drag la muncă.

La Octavian în salon uiţi de toate problemele. Nu doar că ieşi de acolo ferchezuit şi cu o tunsoare nouă, dar te mai şi relaxezi. Tânărul, care e fost fotbalist de Liga I, a vrut să-şi deschidă o afacere în care să îmbine munca cu distracţia. Aşa a apărut “disco-frizeria”, un salon inedit, situat la câţiva paşi de Piaţa Unirii, pe strada Maximiliam Popper. „Totul a pornit de la cele două pasiuni ale mele: ieşitul în club şi tunsul. Am jucat fotbal  la Alba Iulia şi Gloria Bistriţa. La Bistriţa tundeam jumătate de echipă“, ne-a spus Octavian.

Ca să-şi deschidă salonul a fost nevoit să-şi vândă maşina. A meritat însă. Acum are clienţi, dar şi cliente pe bandă rulantă şi toată lumea pleacă din salon cu zâmbetul pe buze. Şi n-ar avea cum altfel. Angajaţii lui Octavian par coborâţi de pe podiumul de modă şi îndeplinesc chiar şi cele mai sofisticate cerinţe în materie de tunsoare. Tocmai de aceea, domnişoarele  trec pragul salonului destul de des. 

simeon stalpnicul png

„Tundem, vopsim...eu de exemplu am luat chiar premiul 1 peţară, în 2008, la tunsoare şi culoare pentru femei la un concurs de specialitate”, ne-a mai spus tânărul. Ineditul abia acum vine. În timp ce sunt tunşi, clienţii ascultă muzică. Nu la radio sau tv, ci au parte de un DJ în toată regula, care mixează chiar în salon. „Mai avem şi DJ invitaţi speciali, din când în când. În general, sâmbăta se prelun-geşte distracţia. După care plecăm direct în club”, ne-a mai declarat Octavian.

Preţurile pentru un tuns pornesc de la 30 de lei şi pot ajunge până la 60 de lei, în funcţie de preferinţele clientului şi de munca depusă de angajaţi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net