Biletele la concertul Metallica din Bucureşti, puse la vânzare. Cât vor trebui să scoată fanii din buzunare

Ultima actualizare:
Legendara trupă va concerta în România pe 14 august
Legendara trupă va concerta în România pe 14 august

Legendara formaţie de muzică rock, Metallica, va sosi pentru a doua oară în România pe data de 19 august 2018. Fanii sunt nerăbdători să îi revadă sau să îi asculte pentru prima dată live pe unii dintre cei mai importanţi oameni din industria muzicii rock, iar biletele au fost deja puse în vânzare. Preţurile variază între 200 şi8 600 de lei. Iată tot ce trebuie să ştii despre acest eveniment.

Metallica va concerta pe Arena Naţională din Capitală, pe 14 august 2019, iar în deschidere vor cânta trupele Ghost şi Bokassa. 

Biletele pot fi cumpărate online, de pe metallica.emagic.ro, eventim.ro şi iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ: gazon A - 395 lei, gazon B - 285 lei, categoria 1 - 685 lei, categoria 2 - 505 lei, categoria 3 - 395 lei, categoria 4 - 285 lei şi categoria 5 - 235 lei. 

În ciuda preţurilor piperate, fanii au un motiv bun de bucurie, căci fiecare bilet cumpărat include şi cel de-al 10-lea album Metallica, „Hardwired…To Self-Destruct”, în format digital. Fanii vor primi un e-mail ulterior achiziţiei de bilet cu instrucţiuni pentru a-şi descărca albumul. 

Cei doritori vor avea posibilitatea să achiziţioneze şi pachete VIP, care includ o serie de avantaje, printre care se numără bilete în zone premium, acces cu propritate pe stadion, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains” şi întâlnire cu trupa. 


    Legendara trupă va concerta în România pe 14 august
Legendara trupă va concerta în România pe 14 august

Povestea formaţiei Metallica

Formaţia Metallica a fost înfiinţată, pe 28 octombrie 1981, la Los Angeles, de toboşarul Lars Ulrich şi chitaristul şi vocalistul James Hetfield, în urma unui anunţ apărut în ziarul Recycler. Numele Metallica a fost sugerat de un apropiat al celor patru, Ron Quintana.

Metallica a lansat zece albume de studio, care au fost vândute în peste 100 de milioane de copii în întreaga lume. Printre cele mai apreciate de critică şi public se numără „Kill ‘Em All” (1983), „Ride the Lightning” (1984), „Master of Puppets” (1986), „...And Justice for All” (1988) şi „Metallica” (1991).

Componenţa trupei Metallica

În prezent, Metallica este formată din James Hetfield (voce, chitară), Kirk Hammett (chitară), Robert Trujillo (bas) şi Lars Ulrich (tobe). Trupa a câştigat nouă premii Grammy şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2009.

image
image
image
image
image
image
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net