Bianca vrea să fie cea mai frumoasă fetiţă din lume

Ultima actualizare:

    O puştoaică de 11 ani din Sibiu va concura în finala unei competiţii internaţionale
O puştoaică de 11 ani din Sibiu va concura în finala unei competiţii internaţionale

O fetiţă din Sibiu a fost invitată să participe într-o finală a unui concurs internaţional de frumuseţe. Bianca Drăghiciu este cunoscută de pe podiumurile de modă, pentru reclamele pe care le face la diverse firme, dar şi datorită unei emisiuni tv pe care o prezintă la un post din Braşov.

Bianca Drăghiciu, o puştoaică de 11 ani, va concura la ”Grand World Final” a competiţiei pentru copii ”Little Miss World Universe 2016”, eveniment ce va avea loc în perioada 6-16 mai în Bodrum, Turcia. ”Am mari emoţii, este primul concurs de frumuseţe la care particip”, spune fetiţa. Bianca este cunoscută în lumea artiştilor pentru interviurile pe care le realizează la evenimentele mondene şi muzicale de la noi. 

simeon stalpnicul png

Puştoaica locuieşte în Sibiu cu părinţii ei şi mai are un frate, Eric, în vârstă de 4 ani. Elevă în clasa a lV -a la Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga din Sibiu, Bianca s-a remarcat în 2012 ca fotomodel şi manechin de succes, după ce a terminat Şcoala de Modeling Cleopatra Popescu din localitate. A prezentat pentru creatoarele de modă Elena Lăslean, Oana Ciclovan, dar şi pentru Adela Diaconu, în colecţia ”Campionii”, alături de fratele ei, dar şi de mari nume ale sportului românesc la Winter Fashion Tv Festival de la Braşov. Invitaţia de a participa la concursul de frumuseţe pentru fetiţe din Bodrum a venit după ce organizatorii i-au urmărit activitatea, prin prisma emisiunii ei, dar şi a nenumăratelor prezentări de modă. A pozat în reviste, a fost pe panouri în Sibiu şi a făcut mai multe reclame pentru branduri celebre. Este pasionată de mică de modă şi deseori dă iama prin dressingul mamei sale. “Mama mereu îmi atrage atenţia să nu mă încalţ cu tocuri, pentru că mi se deformează piciorul. Recent, mi-am luat nişte sandale cu blană de vulpe, pe care le-am admirat îndelung, însă încălţările cu tocuri mai trebuie să aştepte până mai cresc”, spune puştoaica.

simeon stalpnicul png

Este pasionată şi de călătorii, iar cea mai frumoasă vacanţă a ei a fost cea petrecută în Dubai în 2014. ”Am fost impresionată de arhitectura oraşului. Am făcut plajă şi multe plimbări. Am cumpărat multe suveninuri (Burj Khalifa şi Burj AL Arab în miniatură) şi haine din materiale naturale. Când am fost cu părinţii la cumpărături în mall, am urmărit atent familiile, unde mama purta voal şi era acoperită din cap până în picioare. Am observat însă, că se poartă şi haine occidentale asortate cu voalul. A fost o experienţă unică, ce mi-a dat posibilitatea să văd în realitate ceea ce văzusem doar în filme”, a mărturisit fetiţa. Ca dorinţe de viitor ar vrea să ajungă cel mai faimos manechin de la Victoria Secrets. 

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net