De necrezut! Bianca Mihai şi-a găsit în Dubai sosia arabă: Lana

Ultima actualizare:

    Lana Al Beik şi Bianca Mihai, “gemenele” cu suflet de artistCaptură: Freedom Station
Lana Al Beik şi Bianca Mihai, “gemenele” cu suflet de artistCaptură: Freedom Station

De necrezut! Bianca Mihai, care a participat în 2018 la emisiunea “Românii au talent”, a avut parte de o surpriză uriaşă. Undeva, în lume, există o adolescentă despre care se poate crede că e sora ei geamănă, într-atât de mare e asemănarea. Jumătate palestiniană, jumătate siriană, Lana are în comun cu românca mai mult decât trăsăturile feţei.

  • Ar putea fi un scenariu de film! Bianca Mihai (18 ani) a devenit cunoscută în ţară ca urmare a participării la diferite concursuri de interpretare, printre care cel mai popular show de televiziune de la noi, “Românii au talent”, difuzat de PRO TV. La ediţia din 2018 a emisiunii, ea a cântat în preselecţii “Inimă, nu fi de piatră” şi a impresionat cu vocea sa deosebită. Cu această piesă, compusă de Edmond Deda, interpreta Corina Chiriac a cucerit bronzul la ediţia din 1971 a Festivalului Internaţional “Cerbul de Aur”.

Recent, buzoianca a avut parte de experienţa vieţii ei. Fata cu ochi mari şi pătrunzători a aflat că undeva, în lume, există o adolescentă care are exact aceleaşi trăsături cu ale ei. Varianta arabă a româncei se numeşte Lana, este pe jumătate de origine palestiniană, jumătate siriană, şi locuieşte în Dubai. Descoperirea a fost făcută de prietena artistei, jurnalista Alexandra Danciu, după ce a văzut un filmuleţ pe Facebook cu sfaturi despre machiaj, în care apărea tânăra din Peninsula Arabă. Alexandra Danciu, care a lucrat la PRO TV, a realizat imagini emoţionante pe blogul ei, Freedom Station. 

Cele două prietene, Lana şi Bianca, s-au văzut, faţă în faţă, pe o plajă din Dubai
Cele două prietene, Lana şi Bianca, s-au văzut, faţă în faţă, pe o plajă din Dubai

Suflet artistic

“Cu peste şapte miliarde de oameni în lume, există şansa de a găsi pe cineva care este o altă versiune de-a ta” – aşa începe filmul realizat de jurnalistă, care spune povestea incredibilă în limba engleză. “Bianca Mihai şi Lana Al Beik sunt sosii. Ele sunt două femei neînrudite, care locuiesc în colţuri diferite ale lumii. Bianca e din Europa de Est, iar Lana – din Orientul Mijlociu. Asemănarea lor fizică este remarcabilă, dar şi mai interesant e faptul că ambele au un suflet artistic şi sunt cunoscute în ţările lor”, continuă Alexandra comentariul.

Confundate de părinţi

Iniţial, Bianca a fost speriată să descopere că, la 3.400 de kilometri distanţă, există o străină care are aceeaşi înfăţişare ca şi ea. Buzoianca a început să îi scrie şi a primit foarte repede răspuns. “Wow!”, a exclamat Lana când a fost contactată, marcată şi ea de asemănarea izbitoare cu românca. Astfel, între Bianca şi Lana s-a legat, treptat, o prietenie strânsă. Chiar şi părinţii Lanei au rămas uimiţi de asemănare şi le-a fost greu să facă diferenţa între cele două fete frumoase. Mai mult, mama Lanei a văzut pe Instagram o poză cu Bianca pe scenă şi a întrebat-o pe fiica ei dacă s-a apucat să cânte. “«Ce faci, nu-ţi cunoşti propria fiică?», i-am spus mamei. A crezut că sunt eu pe scenă, cântând, dar era Bianca”, îşi aminteşte, amuzată, Lana, care e pasionată de modelling şi de fotografie.

“E ceva magic”

În cele din urmă, cu sprijinul Alexandrei Danciu, prin Freedom Station, cele două fete au reuşit să se întâlnească în Dubai. Bianca şi Lana s-au văzut, faţă în faţă, pe o plajă din Dubai şi au fost copleşite de emoţie, complimentându-se reciproc în limba engleză. N-au ratat, desigur, ocazia să-şi facă un selfie. “E ceva magic”, a concluzionat Bianca, iar Lana i-a dat dreptate. Încântate, ele au stabilit deja ca următoarea întâlnire să aibă loc în România.

Alte coincidenţe

Cele două prietene de vârstă apropiată au descoperit că, dincolo de înfăţişare, au mai multe lucruri în comun. Înălţimea şi greutatea lor sunt similare, contribuind şi mai mult la impresia că ar fi gemene. O altă coincidenţă este podoaba capilară. “Îmi place părul tău”, a spus Bianca, iar Lana a completat: “Mulţumesc. E ca al tău. Avem păr asemănător”. La întâlnirea de pe nisip, ambele au avut încălţăminte în alb şi galben. Tot atunci au descoperit că au purtat aparat dentar, la care au renunţat în acelaşi timp. O altă coincidenţă e faptul că au acelaşi tip de pat în camerele lor. 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net