Bebelușii de la Bistrița au fost uciși? Ce spun anchetatorii

Ultima actualizare:

    Trei cadavre de bebeluși au fost găsite în podul unui bloc din Bistrța
Trei cadavre de bebeluși au fost găsite în podul unui bloc din Bistrța

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bistriţa-Năsăud au anuţat, astăzi, 17 martie, că au dispus efectuarea a trei expertize în cazul celor trei cadavre de copii găsite în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului şi au format un cerc de suspecţi.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului Tribunalului Bistriţa-Năsăud, Angela Sîngeorzan, a declarat, vineri, 17 martie, că în cazul cadavrelor celor trei bebeluşi găsite în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului se fac cercetări pentru două infracţiuni: una de omor calificat în cazul primelor două cadavre găsite în 9 martie, şi una de omor, în cazul celui de-al treilea cadavru, găsit în 10 martie, scrie news.ro.

Procurorii au dispus efectuarea a trei expertize în acest caz: una traumatologică pentru stabilirea cauzei decesului, care este efectuată la Serviciul de Medicină Legală Bistriţa-Năsăud, o expertiză bio-criminalistică pentru stabilirea ADN, dispusă la Institutul Naţional de Criminalistică şi o expertiză antropologică pentru stabilirea vechimii cadavrelor şi a vârstei celor decedaţi, expertiză dispusă la IML Mina Minovici Bucureşti.

Prim-procurorul adjunct a precizat că primele două cadavre au fost găsite în 9 martie de o femeie care făcea curăţenie în podul blocului şi era însoţită de către fiul său în vârstă de 12 ani.

”Două cadavre aflate în stare avansată de descompunere se aflau lângă o grindă de lemn, unul fiind învelit în mai multe articole de îmbrăcăminte, iar celălalt într-un sac de rafie, învelit de asemenea în articole de îmbrăcăminte. Astfel, au fost sesizaţi lucrătorii de poliţie care la rândul lor au sesizat procurorul criminalist. Prin urmare, în ziua următoare s-a efectuat o cercetare la faţa locului, ocazie cu care s-a descoperit încă un cadavru al unui nou născut, aflat de asemenea într-un sac, învelit în articole de îmbrăcăminte”, a spus Sîngeorzan, citată de aceeași sursă.

Anchetatorii au format un cerc de suspecţi, după ce au făcut mai multe percheziţii domiciliare şi au audiat persoane care ar avea informaţii despre acest caz.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net