Băse cu nepoţica la defilare, tati şi mami fac coadă la grătare

Ultima actualizare:

    Fostul preşedinte Traian  Băsescu a mers la parada militară  de 1 Decembrie, organizată, în  Piaţa Constituţiei, însoţit de  fiica mezinei Elena BăsescuFoto: Mihai Ionescu
Fostul preşedinte Traian Băsescu a mers la parada militară de 1 Decembrie, organizată, în Piaţa Constituţiei, însoţit de fiica mezinei Elena BăsescuFoto: Mihai Ionescu

Un moment de respiro. De asta au parte zilele acestea cuplul Elena Băsescu - Bogdan Ionescu. Mezina fostului preşedinte al ţării şi-a lăsat odraslele în grija bunicilor şi a dat o fugă la munte, alături de soţul ei.

Elena Băsescu (35 de ani) nu are nevoie de bonă. Bunicul Băse îndeplineşte cu succes acest rol, iar bruneta se poate relaxa liniştită departe de casă. Lucru pe care l-a făcut în acest weekend, când şi-a luat soţul de mână şi au “evadat” departe de agitaţia din Capitală. Elena şi Bogdan au mers la munte, la Susai, unde s-a inaugurat un celebru club în aer liber. Cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în timp ce petreceau de minune alături de mai mulţi prieteni. În timp ce Elena a socializat şi a dansat, Bogdan (35 de ani) a devorat grătarele. Soţul brunetei s-a delectat cu ceafă, mici şi cârnăciori.

Dacă Traian junior (un an) a rămas, cel mai probabil, în grija bunicii Maria, de micuţa Sofia Anais (2 ani şi 4 luni) s-a ocupat Traian Băsescu. Fostul preşedinte a mers la parada militară de 1 Decembrie, organizată, în Piaţa Constituţiei, însoţit de fiica mezinei Elena Băsescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net