Bărbatul suspectat de infectare cu virusul Ebola are malarie

Ultima actualizare:

    Suspiciunea de Ebola nu se confirmă, la marinarul din Constanța, întors din Nigeria
Suspiciunea de Ebola nu se confirmă, la marinarul din Constanța, întors din Nigeria

Bărbatul din Constanţa suspectat iniţial de infectare cu virusul Ebola, după ce a venit din Nigeria, are malarie, a anunțat Ministerul Sănătății. Bărbatul a fost transferat de la Institutul ”Matei Balş”, la Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale ”Victor Babeş”, în stare critică, dar stabilă.

Reprezentanţii Institutului Naţional de Boli Infecţioase ”Matei Balş” au informat conducerea Ministerului Sănătăţii că, în urma investigaţiilor medicale, a fost infirmată suspiciunea de infectare cu virusul febrei hemoragice la pacientul transferat, joi noapte, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Conform specialiştilor, în cazul bărbatului s-a stabilit diagnosticul de malarie, a precizat Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat de presă.

Pacientul a fost transferat de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase ”Matei Balş” la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale ”Victor Babeş” în stare critică, dar stabilă, a mai arătat MS.

Bărbatul suspectat de Ebola, în vârstă de 60 de ani, a fost dus joi noapte de la Constanţa la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti, întrucât avea febră mare şi nu se simţea bine, în condiţiile în care se întorsese recent din Nigeria.

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net