Bărbatul găsit spânzurat alături de fiicele sale era cercetat pentru loviri sau alte violențe

Ultima actualizare:

    Bărbatul care şi-a omorât fetiţele şi s-a sinucis avea dosar penalFoto: ziuanews.ro
Bărbatul care şi-a omorât fetiţele şi s-a sinucis avea dosar penalFoto: ziuanews.ro

Bărbatul găsit spânzurat alături de cele două fiice ale sale, în vârstă de 9 și 15 ani, în anexa unei gospodării din județul Olt era cercetat de polițiști pentru loviri sau alte violențe, după o altercație cu soția sa, produsă în urmă cu o lună.

Potrivit purtătorului de cuvânt Poliției Județene Olt, Claudia Radu, bărbatul în vârstă de 39 de ani, găsit spânzurat sâmbătă alături de cele două fiice ale sale, era cercetat de polițiști pentru loviri sau alte violențe, în urma unei altercații cu soția sa. ”La Poliție este în lucru un dosar în care bărbatul era cercetat pentru loviri sau alte violențe. Cazul a avut loc în urmă cu o lună, soția trebuia să aducă certificat medico-legal”, a spus Claudia Radu.

Ea a precizat că în familia respectivă au mai avut loc conflicte între soț și soție, iar de fiecare dată bărbatul a fost amendat.

Pe de altă parte, reprezentanți ai Poliției Olt spun că bărbatul a fost internat la Secția de Psihiatrie a spitalului din Slatina. În prezent, în localitatea Mirila, din judeţul Olt, unde a avut loc tragedia, se află o echipă de procurori și medici legiști.

Două fete de 9 și 15 ani, dar și tatăl acestora, în vârstă de 39 de ani, au fost găsiți spânzurați, sâmbătă, într-o anexă a unei gospodării din județul Olt, anchetatorii luând în calcul ipoteza ca bărbatul să își fi omorât fiicele, apoi să se fi sinucis. “Am fost sesizaţi că un bărbat de 39 de ani și fetiţele sale de 9 şi 15 ani au fost găsiţi spânzuraţi într-o anexă a gospodăriei. S-a anunţat echipa operativă, s-a deplasat la faţa locului. Se aşteaptă concluziile echipei operative, care îşi desfăşoară activităţile sub coordonarea procurorului, cazul fiind preluat de procurori. Se aşteaptă, de asemnea, şi necropsiile, pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii”, declara Claudia Radu, purtătorul de cuvânt Poliției Județene Olt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net