Bărbatul acuzat că și-a ucis părinții și bunica, dat de gol de un câine!

Ultima actualizare:

    sursa foto: presasm.ro
sursa foto: presasm.ro

Noi detalii șocante ies la suprafață în cazul triplului asasinat de la Satu Mare, în care un fost cadru militar este supectat că și-ar fi ucis părinții și bunica pentru a pune mâna pe un apartament.

Polițiștii au un principal suspect în acest caz, iar el este Răzvan Rentea, fiul Niculinei și al lui Gheorghe. Cel care ar fi reușit să confirme suspiciunile oamenilor legii a fost un câine polițist adus special la fața locului.

Labak se numește, și este un câine de urmă, în vârstă de 10 ani, fiind cel care i-a dat mereu târcoale suspectului în timpul cercetărilor. În imaginile analizate de specialiști, se vede chiar cum bărbatul s-ar uita suspect către câine și nu se simte parcă deloc confortabil atunci când patrupedul "îi ia urma".

Despre Răzvan Rentea se știe că a fost sergent major la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, dar în jurul anului 2012 a fost obligat să demisioneze după ce ar fi fost acuzat de anumite infracțiuni comise în timpul serviciului. Acesta ar fi încercat, mai apoi, să reintre în rândul pompierilor, în anul 2016, dar a picat testul psihologic, scrie presasm.ro.

În ceea ce privește motivul crimei, se pare că soții Rentea și fiul lor Răzvan nu ar fi ajuns la o înțelegere cu privire la un apartament pe care îl dețineau în centrul municipiului Satu Mare. Din cauza sumelor mari de bani pe care le-ar fi pierdut la aparatele de jocuri de noroc, acesta ar fi încercat să vândă apartamentul, iar părinții nu ar fi dorit să mai lase bani pe mâna lui. Motiv pentru care au încercat să valorifice ei apartamentul, astfel încât să nu fie vândut de către Răzvan Rentea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net