Bărbatul care şi-a ucis fetele și s-a spânzurat a încercat să se sinucidă în urmă cu două săptămâni

Ultima actualizare:

    Cele două fetiţe au fost ucise de tatăl lor, care apoi s-a sinucis
Cele două fetiţe au fost ucise de tatăl lor, care apoi s-a sinucis

Bărbatul din județul Olt care şi-a omorât fiicele prin spânzurare, apoi s-a sinucis a avut o tentativă de suicid în urmă cu două săptămâni, când a înghițit mai multe medicamente și a fost internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina, unde a fost diagnosticat cu sindrom depresiv.

Bărbatul de 39 de ani care şi-a ucis fetiţele a ajuns la spital în 15 martie, după ce a înghițit mai multe medicamente, el fiind internat la Secția de Psihiatrie.

Bărbatul a fost externat de la Psihiatrie după șase zile, în prezența unui membru al familiei. ”În 15 martie, a fost internat, prin Serviciul de Urgenţă, în Spitalul Judeţean Slatina un bărbat de 39 de ani, din zona Balş, pentru o ingestie voluntară de medicamente, ca tentativă de suicid. Iniţial, prin Secţia de Boli Interne, acest pacient a fost abordat conform protocoalelelor terapeutice pentru intoxicaţie acută. După un consult psihiatric, la două zile, a fost transferat la serviciul de psihiatrie, unde a fost diagnosticat şi tratat pentru un sindrom depresiv sever cu tendinţă autolitică. Nu a necesitat observaţie specială sau izolare pe timpul internării în Secţia Psihiatrie. A fost externat după şase zile de la internarea în Secţia Psihiatrie în prezenţa unui membru a familiei”, a declarat Cornel Moise, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgenţă Slatina, potrivit Mediafax.

La spitalul din Slatina s-a format o comisie de anchetă care va stabili dacă medicii au acţionat conform procedurilor în cazul acestui pacient. "O comisie a Spitalului Judeţean Slatina va aborda şi analiza acest caz, pentru a vedea dacă au fost respectate toate procedurile privind managementul unui asemenea caz”, a mai spus purtătorul de cuvânt al unităţii medicale.

Duminică, în jurul prânzului, trupurile neînsufleţite ale celor două fete, în vârstă de 9 și 15 ani, au fost luate de rude de la morga spitalului din Slatina şi duse la casa bunicilor, acolo unde copilele locuiau împreună cu mama lor.

Conform declarațiilor rudelor, cauza morţii celor două fete a fost ştrangularea, însă pe trupul surorii mai mari au fost descoperite urme de violenţă. Cele două surori vor fi înmormântate luni.

Cele două fete de 9 și 15 ani și tatăl acestora, în vârstă de 39 de ani, au fost găsiți spânzurați, sâmbătă, într-o anexă a unei gospodării din localitatea Mirila, județul Olt, anchetatorii stabilind că bărbatul și-a omorât fiicele, apoi s-a sinucis. Cele trei cadavre au fost descoperite de mama fetelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net