Bărbatul care și-a omorât soția și rănit grav fiica, găsit spânzurat

Ultima actualizare:

    Cerasela intenționase  să divorțeze de Constantin  Fântânaru, însă,  se răzgândise cu o zi  înainte de tragedie
Cerasela intenționase să divorțeze de Constantin Fântânaru, însă, se răzgândise cu o zi înainte de tragedie

Constantin Fântânaru, de 45 de ani, era căutat de mai bine de două zile, după ce și-a omorât soția și și-a rănit grav fiica de 16 ani.

Ieri dimineață, un sătean din localitatea vasluiană Poienești, care mergea la munca câmpului, i-a găsit trupul atârnând de un copac de pe marginea drumului. „Bărbatul era spânzurat de un copac în zona în care, miercuri, şi-a abandonat maşina. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii criminalişti, sub coordonarea procurorului de caz, pentru efectuarea de cercetări”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub. Fântânaru și-a ucis, miercuri, soția cu o baionetă și și-a înjunghiat fiica de 16 ori, întrucât aceasta încercase să-și apere mama. Trupul soției l-a aruncat într-un șanț, iar pe fiică a băgat-o în portbagajul mașinii și a abandonat-o pe marginea unui drum. Fata a fost găsită în stare gravă, având multiple tăieturi la nivelul pieptului, mâinilor şi spatelui. Ea a suferit mai multe operații. 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net