Bărbatul care a bătut o turistă la Mamaia pozează în victimă: „Am fost provocat” VIDEO

Ultima actualizare:
Bătăușul susține că a fost provocat de femeia în vârstă de 56 de ani
Bătăușul susține că a fost provocat de femeia în vârstă de 56 de ani

Imaginile în care o femeie este agresată pe plaja Alandala, din Mamaia, au oripilat o țară întreagă. Bărbatul care a scuipat-o și a bătut-o pe turistă și-a cerut scuze pe internet și pozează într-o victimă.

Daniel Nikos, pe numele său complet Daniel Emmanoil Chatzakis,  a vrut să își spele păcatele încercând să își ceară scuze față de femeia pe care a bătut-o și a scuipat-o, doar pentru că voia să își pună prosupul într-o zonă unde erau amplasate șezlonguri. Bărbatul a ținut să le mulțumească susținătorilor lui. Cu toate că și-a cerut scuze, a ținut să precizeze în mod repetat  că el a fost provocat de femeia în vârstă de 56 de ani, pe nume Ioana Dumitrache.

„Îmi pare rău, dar am fost provocat"

 „Încep prin a-mi cere scuze față de femeia respectivă, public. Această gorilă țin să vă spun că are un suflet și o familie acasă. Am fost provocat, am încercat să îi explic, vorbindu-i frumos, dar nici aceasta nu a fost o doamnă. Mi-a înjurat ceea ce am mai de preț pe lumea aceasa și anume familia. Nu suntem nici interlopi, nici țigani jegoși...suntem oameni muncitori, ne câștigăm pâinea așa cum știm, nu cerșim, nu dăm în cap! Cât despre presă, nu am cuvinte! Un amalgam de minciuni! Îmi blamează numele și familia în necunoștință de cauză. Unde a fost atunci când am reprezentat România în diverse țări? Mulțumesc tuturor celor care mă susțin, ați fost și sunteți un sprijin puternic moral, fie că sunteți cei care mă cunosc sau nu. Din suflet vă spun că îmi pare rău pentru acest gen incontrolabi, dar am fost provocat", a scris Daniel Nikos, pe contul său personal de Facebook.


    Bătăușul susține că a fost provocat de femeia în vârstă de 56 de aniFoto: captură foto Facebook
Bătăușul susține că a fost provocat de femeia în vârstă de 56 de aniFoto: captură foto Facebook

Videoclipul în care femeia este bătută cu sălbăticie de acest bărbat a devenit viral pe internet. Utilizatorii rețelelor sociale s-au arătat foarte indignați de ce a pățit turista și foarte dezamăgiți de Litoralul românesc.

Daniel ar fi fiul unui interlop din capitală, pe nume Nikos Chatzakis, care a fost anchetat de agenții de la Crimă Organizată, pentru șantaj și amenințări la adresa unui patron cipriot.  Bărbatul care a bătut-o pe femeie este bodyguard la un club de manele din București. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net