Bărbat reținut pentru uciderea copilului concubinei. Cum a scăpat de cadavru

Ultima actualizare:

    Aceasta e casa groazei, în care bărbatul, Antonio Z., l-a ucis pe băiat
Aceasta e casa groazei, în care bărbatul, Antonio Z., l-a ucis pe băiat

Crimă oribilă în județul Sibiu. Un bărbat de 44 de ani, din satul Zlagna, comuna Bârghiș, a fost reținut de procurori sub acuzația de crimă. Oamenii legii îl acuză de uciderea fiului concubinei sale, în vârstă de doar patru ani. Pentru a scăpa de cadavru, bărbatul a turnat sodă caustică peste el cu scopul de a-l topi. De anchetă nu scapă nici concubine lui, căci știa de crimă.

Oameni fără suflet. Un cuplu ciudat din județul Sibiu este în acest moment, poate, cel mai hulit de pe pământ. El a fost reținut lui de oamenii legii pentru o crimă condusă acum trei ani. Ea are șanse mici să scape de acuzția de complicitate, fiindcă a știut și a tăinuit totul. Povestea halucinantă a ieșit la suprafață zilele acestea, fiindcă femeia l-a denunțat pe concubinul ei că i-a omorât copilul, în vârstă de doar patru ani. În urma unui scandal iscat între ei, femeia a decis să le spună procurorilor că bărbatul cu care trăia în concubinaj i-a lovit băiatul de mai multe ori în zona feței și a pieptului, „deranjat de o manifestare isterică” a acestuia. În urma loviturilor puternice, copilului i s-a făcut rău, a vomat, iar în scurt timp s-a învineţit şi a murit, scrie turnulsfatului.ro.

Pentru a ascunde cadavrul, bărbatul a săpat o groapă în locuinţa sa, unde a pus corpul copilului. Apoi a mers la Târgu Mureş, de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică. Când s-a întors acasă, el a „dezgropat cadavrul minorului, l-a pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă şi soda caustică şi, timp de mai multe ore, a întreţinut focul cazanului până la momentul la care corpul minorului s-a transformat într-un lichid gelatinos”, se arată într-un comunicat al Tribunalului Sibiu.

„S-a reţinut că, în urmă cu trei ani, inculpatul Z.A. (în vârstă de 44 ani), aflându-se la domiciliul său din satul Zlagna, com. Bârghiş, jud. Sibiu, împreună cu concubina sa O.T.I. şi copilul acesteia, minorul L.A.V., în vârstă de 4 ani, deranjat fiind de o manifestare isterică a minorului, l-a introdus în casă şi i-a aplicat mai multe lovituri în zona feţei şi a pieptului. Urmare a intensităţii loviturilor primite, minorului L.A.V. i s-a făcut rău, a vomat, în scurt timp s-a învineţit şi a decedat.După decesul minorului L.A.V., inculpatul Z.A. a săpat o groapă în locuinţa sa unde a introdus corpul minorului, după care s-a deplasat în mun. Tg. Mureş de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică. La momentul revenirii la domiciliul său, inculpatul Z.A. a dezgropat cadavrul minorului, l-a pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă şi soda caustică şi timp de mai multe ore a întreţinut focul cazanului până la momentul la care corpul minorului s-a transformat într-un lichid gelatinos”, a spus purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sibiu, Ioan Veștemean.

Azi bărbatul va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net