Jale şi lăutari la căpătâiul bărbatului ucis la Bărbuleşti!

Ultima actualizare:

    Cortegiul funerar a fost însoţit de sute de localnici
Cortegiul funerar a fost însoţit de sute de localnici

Bărbatul ucis duminică la Bărbuleşti a fost condus astăzi pe ultimul drum cu muzică de petrecere, iar oamenii dansau mai ca la o nuntă! Cortegiul funerar a fost însoţit de către prietenii, mama şi concubina acestuia.

Update 18:00: O femeie aflată la înmormântare a leşinat din cauza suferinţei. Ea nu a mai suportat să vadă chipul mort al bărbatului.

Muzica de petrecere a răsunat din toate colţurile, conform Realitatea TV, oamenii respectă tradiţia şi s-au comportat ca atare. Mama şi concubina lui plângeau în hohote la căpătâiul bărbatului mort, acestea nu se mai opreau din plâns.

Rudele criminalului nu au fost prezente la înmormântare, acestea au fugit din localitate de teamă să nu fie linşate de familia mortului.

simeon stalpnicul png

Zeci de poliţişti şi jandarmi au fot prezenţi pe tot parcursul cortegiului funerar. La un moment dat şoseaua a fost chiar blocată din cauza sutelor de oameni care au venit să îl conducă pe ultimul drum pe bărbatul ucis de Dan Bolovan.

simeon stalpnicul png

Filmul unui scandal

În prima zi a anului nou, străzile satului ţigănesc Bărbuleşti au fost luate cu asalt de forţele de ordine venite să stingă un scandal iscat între două clanuri. Ceea ce a provocat conflictul este o ceartă între mai mulţi copii.

Fără îi împace, rudele minorilor au sărit imediat la bătaie. Astfel, o persoană a murit împuşcată în cap, iar mai muţi bărbaţi au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi Spitalul de Urgenţă Floreasca. Ieri, după mai multe ore de audieri, opt persoane implicate în scandal au fost trimise după gratii pentru 29 de zile.

Dan Bolovan este cel care l-a ucis pe bărbat, în urma conflictului violent între două familii de romi care a avut loc pe 1 ianuarie şi care s-a soldat cu moartea unui bărbat şi rănirea altor patru persoane.

Suspectul a fost transportat ieri la Spitalul de Urgenţă din Slobozia. Medicii au spus că trebuie ţinut sub observaţie, dar stare lui este bună. El va rămâne internat la secţia chirurgie pentru cel puţin încă 24 de ore.

simeon stalpnicul png

Suspectul a primit un mandat pentru 29 de zile. Bărbatul este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi omor calificat. Daniel Chelu, în vârstă de 35 de ani, din Bărbuleşi, este acuzat că fi împuşcat în cap un membru al clanului rival.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net