Bărbat de 38 de ani, reținut, după ce a ameninţat cu un pistol o fată de 19 ani, în Băileşti

Ultima actualizare:

    foto: arhivă Click!
foto: arhivă Click!

Un bărbat de 38 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni, după ce a ameninţat cu un pistol o tânără de 19 ani, fapta având loc pe o stradă din Băileşti. Arma era neletală şi fusese cumpărată de bărbat din Italia, nefiind declarată la intrarea în ţară.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, sâmbătă seara, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Băileşti au fost sesizaţi prin apel 112, de o tânără, de 19 ani, din Băileşti, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, a fost ameninţată cu un pistol.

“La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care au stabilit faptul că, pe o stradă din Băileşti, între aplantă şi un bărbat de 38 de ani, din Băileşti, a izbucnit un conflict verbal, în urma căruia, bărbatul ar fi ameninţat-o cu un obiect ce păręa a fi pistol. Totodată, la faţa locului, poliţiştii au efectuat controlul corporal al bărbatului, nefiind găsit asupra acestuia obiectul la care tânăra a făcut referire”, se arată în comunicatul IPJ Dolj, citat de News.ro.

Arma a fost cumpărată din Italia

Sursa citată menţionează că la locuinţa bărbatului a fost găsită o armă prevăzută cu un încărcător fără muniţie, care a fost ridicată de poliţişti. “De asemenea, din cercetări, poliţiştii au stabilit că arma în cauză face parte din categoria armelor neletale, despre care, bărbatul a declarat că ar fi achiziţionat-o din Italia şi nu ar fi declarat-o organelor vamale la intrarea în ţară”, a mai precizat IPJ Dolj. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată, fiind plasat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând a fi prezentat, duminică, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net