«Banii sunt pentru fetiţa mea, care va merge în tabără»

Ultima actualizare:
Lozul norocos i-a  adus şi lui Sorin  Ghiurcă 300 de lei
Lozul norocos i-a adus şi lui Sorin Ghiurcă 300 de lei

Ziarul Click! i-a făcut o surpriză la care nu se aştepta. E cititoare fidelă, dar până acum n-a avut noroc la nici un concurs. Click!MANIA i-a adus însă Nicoletei Lucianu (40 de ani) primul câştig din viaţă.

„E un sentiment tare frumos să vezi că ai nimerit un loz câştigător, indiferent de premiu. Banii de la Click! au picat la fix, pentru că fetiţa mea va pleca în tabără şi o să-i dau bănuţii de buzunar”, ne-a spus bucureşteanca. Cel mai mult îi plac paginile de sănătate şi reţetele. „Îl citesc cap-coadă, dar cel mai mult zăbovesc la paginile de sănătate. Sunt preferatele mele”, ne-a mai spus femeia, care lucrează ca operator.


    Lozul norocos i-a  adus şi lui Sorin  Ghiurcă 300 de leiFoto: Click!
Lozul norocos i-a adus şi lui Sorin Ghiurcă 300 de leiFoto: Click!

Sorin Ghiurcă (45 de ani) a promis că-şi va răsfăţa copiii şi nevasta în oraş cu banii câştigaţi la Click!MANIA. Bucureşteanul, care este cadru medical, a nimerit un loz cu 300 de lei. „Eram sceptic când venea vorba de concursuri, dar acum mi-am schimbat radical părerea. Sunt bucuros că mă număr printre câştigători. O să ies cu soţia şi copiii să sărbătorim în oraş”, a conchis cititorul nostru. Până acum, peste 2.000 de norocoşi s-au ales cu premii la Click!MANIA. Peste 1.500 au nimerit lozuri cu bani, telefoane, vase de bucătărie şi seturi de plajă şi peste 500 au câştigat reducerea şi au comandat produsele respective.

Luni ai dublă şansă de câştig!Luni (6 iulie), ziarul Click! îţi aduce nu unul, ci două lozuri Click!MANIA. Două tichete de concurs, de două ori mai multe şanse să câştigi premii fabuloase. Sunt în joc: o super maşină Hyundai i20, în valoare de 52.380 de lei, lozuri cu bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, vase de bucătărie şi reduceri la produse extrem de utile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net