«Banii de la Click!MANIA vor ajunge la nepotul meu»

Ultima actualizare:

    Elena Ionescu a câştigat 300 de lei la Click!MANIA Foto: Click!
Elena Ionescu a câştigat 300 de lei la Click!MANIA Foto: Click!

Bucureşteanca Elena Ionescu este o femeie extrem de activă. La cei 74 de ani ai săi, cititoarea noastră munceşte la o firmă de comerţ exterior şi nu ratează nici o pauză fără să citească Click!

Deşi în toată viaţa ei nu s-a ales cu nici un ban nemuncit, acum norocul i-a surâs şi a tras un loz câştigător la Click!MANIA. „Am câştigat 300 de lei la concursul vostru şi sunt încântată, căci e primul meu câştig. Banii vor ajunge la nepotul meu, care vrea să meargă la mare în această vară”, ne-a spus Elena Ionescu. Cititoarea noastră ne-a sugerat că ar citi şi mai cu aplomb ziarul nostru dacă am scrie mai des poveşti de succes ale oamenilor de vârsta a treia. Printre câştigătorii Click!MANIA sunt şi două bucureştence, care vor împărţi premiul de 300 de lei. ”Am câştigat amândouă, cu acelaşi ziar. Nu aveam bani mărunţi şi verişoara mea Lucica a completat suma. Nici nu mi-a venit să cred că am câştigat. Citesc doar ziarul Click!, de la prima până la ultima pagină”, ne-a spus Niculina Ioş, din Bucureşti.

Şi tu te poţi număra printre norocoşi. Tot ce trebuie să faci este să cumperi zilnic Click!, să verifici lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. 

Surpriza Click!MANIA: ai dublă şansă de câştig!

Dragă cititorule, începi săptămâna cu şansă dublă de câştig la Click!MANIA. Mâine, ziarul Click! îţi aduce nu unul, ci două lozuri Click!MANIA. Două tichete de concurs, de două ori mai multe şanse să câştigi premii fabuloase. Sunt în joc: o super maşină Hyundai i20, în valoare de 52.380 de lei, lozuri cu bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, vase de bucătărie şi reduceri la produse extrem de utile. Astfel, de acum, în fiecare zi de luni veţi găsi pe prima pagină a ziarului preferat două tichete de concurs.

Unde revendici premiul 

Nu uita să revendici premiul chiar în ziua de apariţie a ziarului pe care ai găsit lozul câştigător. Sună la numerele de telefon:

  • 0318.603.425  
  • 0318.603.426  
  • 0318.603.427 
  • 0318.603.428

tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00.

Unde suni dacă ai talon de reducere

Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.91, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net